Παραλία Πατρών: Σιγή ιχθύος από τον ιδιοκτήτη του οπλουργείου για τις χθεσινές πιστολιές

Σιγή ιχθύος για τους  πυροβολισμούς εντός μηχανουργείου – οπλουργείου στην Παραλία Πατρών χθες το βράδυ. Ο  ιδιοκτήτης του μηχανουργείου δεν διευκολύνει την ΕΛ.ΑΣ. να εξάγει συμπεράσματα σχετικά με τους λόγους που μπορεί να οδήγησαν στην επίθεση απο άγνωστο που μπήκε μέσα στο μαγαζί και άρχισε τις πιστολιές. 

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας επί της οδού Αριστείδου, όταν ένοπλος άνδρας σύμφωνα με τα όσο φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς το θύμα, μπήκε στην επιχείρηση του, πυροβόλησε δυο φορές χωρις να υπάρξει τραυματισμός και εν συνεχεία ο ιδιοκτήτης ανταπάντησε στα πυρά με πλαστική σφαίρα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το βράδυ, στην Παραλία Πατρών, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του (φορώντας κράνος), μετέβη σε κατάστημα ημεδαπού και πυροβόλησε δύο φορές με πυροβόλο όπλο (τύπου πιστολιού) προς τον παθόντα, ο οποίος επίσης πυροβόλησε μια φορά με πιστόλι, που κατέχει νόμιμα.
Κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν από τον τόπο του περιστατικού δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου, μια πλαστική βολίδα, καθώς επίσης και το πιστόλι του παθόντα, με μια γεμιστήρα που περιείχε (13) φυσίγγια.
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για