Πάτρα: Δύο επιθέσεις σκύλων σε ανυποψίαστους πολίτες

Δύο περιστατικά επίθεσης σκύλων σε ανυποψίαστους πολίτες σημειώθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα. Μάλιστα για στις δύο περιπτώσεις τα θύματα μετέβησαν στο Νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο ένα συμβάν τραυματίστηκε στο πόδι από δάγκωμα αδέσποτου σκύλου ένας 48χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας». Εκεί οι γιατροί φρόντισαν το τραύμα και μετά ο άνδρας αποχώρησε.

Στο άλλο περιστατικό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σκύλος ενός Πατρινού επιτέθηκε σε 31χρονο με αποτέλεσμα να του επιφέρει ελαφριά τραύματα.

Το θύμα επίσης πήγε στο Νοσοκομείο αλλά μετά τις πρώτες βοήθειες επέστρεψε σπίτι του.

Στην σχετική της ανακοίνωση η Αστυνομία αναφέρει τα εξής: «Από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 53χρονου ημεδαπού, διότι χθες το βράδυ στην Πάτρα σκύλος του διέφυγε της προσοχής του και προκάλεσε σωματική βλάβη σε 31χρονο ημεδαπό, που κινούταν με δίκυκλο, δαγκώνοντας τον στο αριστερό πόδι.

Ο 31χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», από όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε».

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για