Πάτρα: Γιος μήνυσε τη μητέρα του… γιατί πούλησε τα χρυσαφικά του

Ο σάλος με γνωστή γυναίκα στο αρκτικό διαμέρισμα της Πάτρας που πλέον βρίσκεται στα «μαχαίρια» με την οικογένειά της, αλλά και με το ίδιο της το παιδί… συνεχίζεται!

Πριν από μερικούς μήνες ο «Κόσμος» είχε κάνει αναφορά σε επεισόδιο που είχε συμβεί κοντά στο σπίτι της. Τώρα η γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με μήνυση που της υπέβαλε το ίδιο της το παιδί! Για ποιον λόγο; Ο γιος (ενήλικος) κατηγορεί τη μητέρα πως… πούλησε τις βαπτιστικές του χρυσές λίρες (τις εξαργύρωσε προφανώς σε κάποιο ενεχυροδανειστήριο – σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά). Aλλά και τον σταυρό του και άλλα χρυσαφικά!

Σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν στην αστυνομία ο νεαρός (ο οποίος ζει με τον πατέρα του) ζήτησε από την μητέρα του τις λίρες και εκείνη αρνήθηκε να τους τις δώσει. Όταν δε επέμενε… αναγκάστηκε να του πει πως… τις πούλησε!

Ο νεαρός έγινε έξω φρενών και μια και η σχέση του με τη μητέρα του ήταν ήδη «διαταραγμένη» προχώρησε στη μηνυτήρια αναφορά.

Το γεγονός αν μη το άλλο προκαλεί θλίψη, δεν είναι και λίγο να μαθαίνει κάποιος πως μία οικογένεια όχι μόνο χωρίστηκε στα δύο, όχι μόνο οι διαζευγμένοι σύζυγοι δημιουργούν επεισόδια, αλλά ο γιος φθάνει στο σημείο να μηνύσει τον άνθρωπο που τον έφερε στον κόσμο.

Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η θέση της μητέρας (δεν υπάρχει στο κείμενο της μήνυσης), ότι όμως και να πει, αναμφισβήτητα η υπόθεση αφορά ένα οικογενειακό δράμα. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η εξέλιξή του.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για