Κίνηση ανθρωπιάς και από το ΕΚΑΒ Πάτρας – Δείτε τι προσέφερε στο ιατρείο της Συκαμιάς Λέσβου (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται από τους Νοσοκομειακούς γιατρούς της Αχαΐας η εκστρατεία ενημέρωσης και συγκέντρωσης υγειονομικού υλικού, ιατρικού εξοπλισμού και ειδών πρώτης ανάγκης, για την υποστήριξη του ιατρείου της Συκαμίας στη Λέσβο, όπου καθημερινά προσφέρονται υπηρεσίες υγείας στου πρόσφυγες που καταφθάνουν από τα τουρκικά παράλια.

Μετά την προσφορά του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίου «Παναγία Βοήθεια» (δυο φορεία και δυο εξεταστικές κλίνες) και το ΕΚΑΒ της Πάτρας δώρισε φορεία διάσωσης.

«Δεν θα ξαναμεταφερθύν σε τάβλες από τα φουσκωτά φέρετρα θανάτου» έγραψε στο facebook ο Ανδρέας Ηλιάδης Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Ρίο.

«ΔΊΝΟΥΜΕ ΜΆΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ
Το ΕΚΑΒ ΠΆΤΡΑΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ. Eυχαριστούμε τον διοικητή του ΕΚΑΒ κυριο Μπαράκο και την ομάδα του για την δωρεά των φορείων διάσωσης για το ιατρείο της σκάλας συκαμιας στη Λέσβο», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό  ευχαριστώντας δημόσια τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας Γρηγόρη Μπαράκο, ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ρίου

Θυμίζουμε πως ο κ. Ηλιάδης βρέθηκε μαζί με ακόμα 17 εθελοντές της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας στη Λέσβο τον περασμένο Οκτώβριο. Της αποστολής ηγείτο ο Πρόεδρος της ΕΙΝΑ Τάσος Γιακουμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για