Θρήνος στην Κρήνη για τον χαμό του Μίμη Σταθόπουλου που έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα

Μαυροφορέθηκε η Κρήνη από το μεσημέρι του Σαββάτου, σαν ήχησαν οι καμπάνες για το μαύρο μαντάτο. «Σκοτώθηκε ο Μίμης». Και σερνόταν στην ατμόσφαιρα αυτό το θανατερό μοτίβο του χτυπήματος της καμπάνας και σου πλάκωνε την καρδιά.

Τροχαίο δυστύχημα στη ΒΙΠΕ, είναι ο άψυχος τίτλος της είδησης, που σημαδεύει όμως για πάντα μια οικογένεια. Ο Δημήτρης Σταθόπουλος (πρόσφατα βγήκε στη σύνταξη από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου εργαζόταν, κίνησε στα 62 του να βρει τις αγαπημένες του αδελφές, την Ασημίνα, που 20 χρονώ ήταν όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο, στου Κούκου το 1971, και την Χαρίκλεια.

Γεννήθηκε και έζησε στην Κρήνη, γιος του Γιάννη Σταθόπουλου και της Ελένης Μπούμπουκα. Ήταν μέλος μιας οικογένειας που είχε ψηλά στο αξιακό σύστημα την ευθύτητα και την ντομπροσύνη.

Είχε τρία ακόμα αδέλφια, τον Κώστα, την Σοφία, την Μαρία. Παντρεύτηκε την Ανδριάνα Παπαδοπούλου με την οποία ευτύχησε να καμαρώσει τέσσερα παιδιά, την Μαρία, την Μίνα, την Ελένη τον Πάνο και πέντε εγγόνια.

Σε νεαρή ηλικία

Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως ο μικρός γιος του Πάνος, μόλις πριν τέσσερις βδομάδες παντρεύτηκε. Τόσο κράτησαν τα γέλια κι οι χαρές.

Η κηδεία του θα προσδιοριστεί άμεσα, μετά πάντως τη νεκροτομή.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για