«Ημέρα κράνους» για τρίτη φορά από τη μητέρα του αδικοχαμένου 17χρονου Γιώργου Νταγιούκλα σήμερα -Αφετηρία η πλατεία Γεωργίου

«Μέρα κράνους» για τον Νταγιού» η σημερινή, με αφορμή την ημέρα γενεθλίων του 17χρονου Γιώργου Νταγιούκλα που σκοτώθηκε σε τροχαίο το Μάιο του 2016.

Το τροχαίο είχε συμβεί την Παρασκευή 6/5/2016 το απόγευμα προς την περιοχή της οδού Ακρωτηρίου. Ο νεαρός μαθητής του 7ου ΕΠΑΛ οδηγούσε το δίκυκλό του καθώς πήγαινε στην προπόνηση της Μικτής ομάδας ποδοσφαίρου στην οποία συμμετείχε.

Μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου και έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Πέθανε το πρωί της Κυριακής 15 Μαίου 2016 ενώ την επόμενη μέρα πλήθος κόσμου τον αποχαιρέτισαν στο νέο ιερό ναό Αγίου Ανδρέου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη μητέρα του Γιώργου Νταγιούκλα Γλυκερία Λύτρα για τρίτη χρονιά σε μια προσπάθεια να υπενθυμίσει σε όλους και κυρίως στα νέα παιδιά που οδηγούν μοτοσικλέτες πόσο σωτήρια μπορεί να είναι η χρήση του .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 6 το απόγευμα. Με αφετηρία την πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, φίλοι γνωστοί αλλά και ευαισθητοποιημένοι γύρω από το θέμα Πατρινοί, θα πορευτούν φορώντας τα κράνη τους μέχρι το σημείο που ο άτυχος Γιώργος έχασε τη ζωή του.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για