ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Ο συγγενής… κυνηγούσε το αφεντικό που παρενοχλούσε υπάλληλο!

Άγριο επεισόδιο σε κτίριο  της Πάτρας με φόντο… παρενόχληση γυναίκας υπαλλήλου και πρωταγωνιστές τον εξαγριωμένο συγγενή της και το αφεντικό της ο οποίος μάλιστα… έτρεχε στους διαδρόμους να σωθεί! Όλα συνέβησαν πριν μερικές ημέρες και στην κυριολεξία όλο το κτίριο… σηκώθηκε στο πόδι από το πρωτοφανές περιστατικό. Ενώ ο οργισμένος συγγενής  ο οποίος μάλιστα ήταν πανύψηλος και καλογυμνασμένος – μπούκαρε στο γραφείο του αφεντικού σαν μαινόμενος ταύρος και αποφασισμένος για όλα.

Με αφορμή τις αλλεπάλληλες πιέσεις του προς την νεαρή υπάλληλο, προκειμένου να συνάψει σχέση μαζί του. Μάλιστα για τον εργοδότη φαίνεται ότι δεν λειτουργούσε καθόλου αποτρεπτικά από το να την φλερτάρει επίμονα ούτε το ότι εκείνη είναι αρραβωνιασμένη, αλλά ούτε φυσικά και το ότι ο ίδιος είναι παντρεμένος. Στην αρχή, το φλερτ ήταν χαλαρό σχετικά και η υπάλληλος το αντιμετώπιζε πιο εύκολα και με ευγένεια, έτσι ώστε να μην προκαλέσει προβλήματα στη δουλειά. Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα δυσκόλεψαν για τα καλά αφού κατά τα λεγόμενα και τους ισχυρισμούς του συγγενή, άρχισε να την… «πέφτει» χωρίς ίχνος διακριτικότητας! Και παρόλο που η εργαζόμενη προσπαθούσε να του «κόψει τον βήχα» εν τούτοις εκείνος συνέχιζε όλο και πιο πιεστικά. Μέχρι που την προηγούμενη μέρα του επεισοδίου η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της πλευράς της υπαλλήλου, ο εργοδότης της την κάλεσε στο γραφείο του επικαλούμενος πως ήθελε να της μιλήσει για τη δουλειά. Όταν η ίδια μπήκε και κάθισε, το αφεντικό σηκώθηκε και έκλεισε την πόρτα για να… μείνουν μόνοι. Η εργαζόμενη σηκώθηκε αμέσως και προσπάθησε να φύγει, έχοντας καταλάβει πλέον τον αληθινό σκοπό της πρόσκλησης. Όμως το αφεντικό κυριολεκτικά την στρίμωξε στη γωνία προσπαθώντας να την πείσει να υποκύψει στις ορέξεις του. Η νεαρή κατόρθωσε να ξεφύγει, ανοίγοντας την πόρτα του γραφείου, ενώ τα βρόντηξε πετώντας την ποδιά εργασίας της και φεύγοντας οριστικά από το χώρο!

 

Προφανώς η νεαρή τα είπε όλα στον συγγενή της ο οποίος την επομένη το πρωί έφθασε εξαγριωμένο στο χώρο, προσπαθώντας να συναντήσει το αφεντικό της. Μάλιστα χρειάστηκε να τον περιμένει στο γραφείο του διότι δεν είχε φθάσει ακόμα. Όταν όμως τον είδε να έρχεται… χίμηξε πάνω χαστουκίζοντάς τον και ακολούθησε κανονική καταδίωξη στους διαδρόμους και ανάμεσα στον κόσμο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο ίδρυμα. Τελικά επενέβησαν τρίτα πρόσωπα που αφενός προστάτεψαν το «αφεντικό» και αφετέρου έπεισαν τον συγγενή  να δώσει τόπο στην οργή και να αποχωρήσει…! Και φυσικά ούτε λόγος για… απόλυση! Αφού φοβάται… ότι θα γίνει και επίσημη καταγγελία και θα γίνει ρεζίλι!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για