Αχαΐα: Μπλακ – άουτ από Ρόϊτικα μέχρι ΒΙΠΕ – Αιτία η πρόσκρουση νταλίκας σε κολόνα

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Υπό το φως των προβολέων από τα οχήματα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ επιχειρούσε μέχρι αργά, ώστε να αποκαταστήσει τη βλάβη που προκλήθηκε μετά από την πρόσκρουση νταλίκας σε κολόνα της ΔΕΗ στο Θεριανό. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν να βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή χωρίς ηλεκτρικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της νταλίκας έχει προσαχθεί στην Τροχαία, ενώ το όχημα βρίσκεται παραπλεύρως του σημείου, όπου έγινε το τροχαίο. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται κανονικά.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Συνεχίζονται οι εργασίες του συνεργείου της ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην ευρύτερη περιοχή της ΒΙΠΕ. Πριν από λίγο, η ηλεκτροδότηση επανήλθε στα Βραχνέικα, όπου και εκεί υπήρξε διακοπή.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έχει μείνει από τις 9 περίπου το βράδυ η ευρύτερη περιοχή της ΒΙΠΕ, Ροϊτίκων  και του Θεριανού στη Δυτική Αχαΐα. Αιτία η πρόσκρουση νταλίκας σε κολόνα της ΔΕΗ στο Θεριανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρόσκρουση δεν υπάρχει τραυματίας.

Στο σημείο υπάρχει συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, που εργάζεται για την αποκατάσταση της βλάβης το συντομότερο δυνατόν, ενώ βρίσκονται αστυνομικοί και πυροσβέστες.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για