ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ: «Φταίει… ο τρόφιμος για την κακοποίησή του!» Απίστευτη ανάρτηση στο facebook!

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα για την υπόθεση της κακοποίησης του 50χρονου τροφίμου με σύνδρομο Down στο Άσυλο Ανιάτων της Πάτρας  οι εργαζόμενοι σ’ αυτό προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας, επειδή, όπως αναφέρουν, έχουν στοχοποιηθεί τόσο οι ίδιοι όσο και το ίδρυμα με αφορμή το περιστατικό. Την ίδια ώρα οι συγγενείς του 48χρονου τρόφιμου παρενέβησαν με ανακοίνωσή τους που υπογράφει η δικηγόρος Αναστασία Τογιοπούλου και δηλώνουν πως δεν τους αφορούν όσα καταγγέλθηκαν από εργαζόμενους αφού η υπόθεση είναι στην Δικαιοσύνη!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν συνδικαλιστές, άτομα του «αντιεξουσιαστικού χώρου», όπως τα χαρακτήρισαν, απειλούν εργαζομένους με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να νιώθουν εκτεθειμένοι σε κίνδυνο, παρά το γεγονός ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Κατά την εκτίμησή συνδικαλιστή , ο τραυματισμός του 50χρονου δεν είναι αποτέλεσμα κακοποίησης αλλά τραυματισμού, μια και ο συγκεκριμένος τρόφιμος είναι ένα άτομο «που βρίσκεται σε καθεστώς συνεχόμενης ψυχικής διέγερσης».

Εδώ βέβαια, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση που βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα και κάνει λόγο για «κακοποίηση» και όχι για «τραυματισμό».
Ωστόσο απορία προκαλεί και η ανακοίνωση που γράφτηκε στα social media από εργαζόμενους (είναι μάλιστα ανορθόγραφη): «Λίγα λόγια για την “Κακοποίηση” τροφημου. Ένα ευαίσθητο θέμα με πολλές προεκτάσεις… και οταν υπάρχουν συμφέροντα πισω απο αυτο το γεγονός το μονο που μπορει να γίνει ειναι να παραποιηθεί η αληθεια. Αληθεια ο Χ.Κ τρόφιμος του ασύλου ανιάτων «κακοποιημένος» απο τι πάσχει… εχω δει δημοσιεύματα που των αναφέρουν ως παράλυτο με σύνδρομο down.

Αληθεια πως ο συγκεκριμένος παράλυτος περπατάει στα μπαλκόνια πετάει γλάστρες, ποτήρια, πιάτα χτυπάει εργαζόμενους, τροφίμους και πολλες φορές λόγο ψυχικής διέγερσης εχει χτυπήσει μεταφέροντας τον στο νοσοκομειο… ειναι ενας διεγερτικος τρόφιμος οπου περιορίζεται απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να μην υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών λόγο του οτι εγκυμονεί κινδύνους τοσο για τους περιθαλπόμενους του ιδρυματος, τοσο για τους εργαζόμενους, οσο και για την δίκη του σωματική ακεραιότητα. οι καθημερινές αναφορές σελίδων των εργαζομένων στη λογοδοσία δείχνουν το ευρος της επικινδυνότητας του συγκεκριμένου τροφίμου».

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι απαράδεκτη! Δηλώνεται πως ευθύνεται… ο 48χρονος τρόφιμος για ότι συνέβη!

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για