ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΤΡΑΣ: «Θα τους αφήσουν να μας κάψουν στις 17 Νοέμβρη και τις 6 Δεκέμβρη;»

Αστυνομικοί της Πάτρας είναι «στα κάγκελα»! Τα βάζουν με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη η οποία –όπως υποστηρίζουν- τους έχει εγκαταλείψει, αφήνοντάς τους έρμαιο… στις ορέξεις των «μπαχαλάκηδων»!

«Προχθές με τον Ζακ, προ ημερών με τις βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Μέγαρο που πήγαν να μας κάψουν, έρχεται η 17 Νοέμβρη, ακολουθεί η επέτειος της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, πιστεύουν πως με όλες αυτές τις αφορμές θα καθίσουν ήσυχοι» δηλώνει στον «Κόσμο» αστυνομικός που υπηρετεί εκτός των άλλων και στα ΜΑΤ.

Ο στόχος είναι πλέον οι αστυνομικοί κάτι που φάνηκε και από την προκήρυξη για την ανάληψη της ευθύνης στο Α.Τ. Ομονοίας, αλλά και αυτήν για την επίθεση στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού: «Το βράδυ της 15ης Οκτωβρίου, ομάδα 50 συντρόφων και συντροφισσών επιτέθηκε και πυρπόλησε την κλούβα, τα συμβατικά αστυνομικά οχήματα και την είσοδο του Α.Τ. Ομονοίας. Στο συγκεκριμένο τμήμα υπάγεται η ομάδα ΔΙΑΣ, κάτω από τις μπότες της οποίας ψυχορράγησε ο Ζακ Κωστόπουλος/ Zackie Oh και η οποία συνετέλεσε στη δολοφονία που διέπραξαν τα δύο αφηνιασμένα φασιστοειδή»!

Οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Αχαΐας ανησυχούν για τα περιστατικά και προβλέπουν «έξαρση» των φαινομένων.  Ο  πρόεδρος της Ένωσης, Σταύρος Τσεκούρας διερωτήθηκε που θα πάει αυτή η κατάσταση. «Όχι μόνο δεν προσφέρει τίποτα στην πόλη αντιθέτως θα μπορούσαμε να έχουμε και άλλα προβλήματα με τραυματισμούς συναδέλφων ή πολιτών… Ο αστυνομικός ήταν έμπειρος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δράση με ψυχραιμία, επαγγελματισμό και αυτοσυγκράτηση και ως εκ τούτου δεν είχαμε κάποιο περαιτέρω γεγονός. Διαφύλαξε τον χώρο, τον δικό του και του Αστυνομικού Μεγάρου. Ευτυχώς που πρόκειται για ένα έμπειρο αστυνομικό», σημείωσε ο κ. Τσεκούρας.

Την ίδια ώρα η Ένωση ζητά την θωράκιση του Έλληνα αστυνομικού, με μέσα και προσωπικό ώστε να διασφαλιστεί η ακεραιότητά τους. «Να μην επικροτούμε τέτοια γεγονότα, πρέπει να τα απομονώνουμε μέχρι να εξαλειφθούν. Βλέπουμε όμως ότι πολλοί σπεύδουν σε αυτούς τους ανθρώπους που αντιδρούν-αντιστέκονται στο κράτος με αυτούς τους τρόπους. Ζητάμε καλύτερη φύλαξη στις υπηρεσίες και προσωπικό για να διασφαλίζεται η ακεραιότητα των συναδέλφων. Να υπάρχει δηλαδή ικανή δύναμη που να μπορεί να ανταποκριθεί και από την άλλη να έχει όλα τα μέσα που θα μπορούν να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των κτιρίων και του προσωπικού που εργάζεται μέσα», σχολίασε ο κ. Τσεκούρας.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για