Ανώμαλος φαρσέρ στην Δυτική Αχαΐα – Τηλεφωνήματα-εφιάλτης για γυναίκες της περιοχής

Εδώ και περίπου ένα μήνα, κάποιος έχει βαλθεί να ταράζει κάθε τόσο τους κατοίκους της Δυτικής Αχαΐας. Το έχει πάρει σχοινί κορδόνι και όποια ώρα της ημέρας, παίρνει τηλέφωνα και ενοχλεί… αισθησιακά τους κατοίκους -κυρίως γυναίκες- και φυσικά, όπως κάθε ένας από εμάς θα έκανε, στη συνέχεια τον «στολίζουν» με διάφορα «Γαλλικά». Αλλά δεν πτοείται! Συνεχίζει ακάθεκτος. Κάποιοι φθάνουν στο σημείο να πιστεύουν πως… αυτός είναι ο στόχος του. να ακούει «Γαλλικά» και τον συνομιλητή του… εκνευρισμένο! Και όταν λέμε, όποια ώρα… το εννοούμε, από 4 τα ξημερώματα μέχρι 8 το πρωί και 3 το μεσημέρι… Οι κάτοικοι έχουν αναστατωθεί με την κατάσταση αυτή καθώς όπως λένε «η ανωμαλία δεν έχει όρια» και προσπαθούν με διάφορα μέσα να τον εντοπίσουν…!

Αν και τηλεφωνεί με απόκρυψη αριθμού, γεγονός που κάνει πολύ δύσκολη την έρευνα των θυμάτων του.

Είναι βέβαιο πάντως πως πρόκειται για κάτοικο της ευρύτερης περιοχής, αφού τα τηλεφωνήματα γίνονται σε… συγκεκριμένα χωριά!

Και μάλιστα ο «ροζ» ανώμαλος φαρσέρ πιθανόν να γνωρίζει που τηλεφωνεί, αφού «στοχοποιεί» γυναίκες που διαμένουν μόνες τους, ή ο σύζυγός τους… λείπει από το σπίτι!

Όσο για το περιεχόμενο των φράσεων που χρησιμοποιεί; Μάλλον τις έχει δανειστεί από πορνό Ελληνικές ταινίες με πρωταγωνιστή τον Γκουσγκούνη, όμως προσθέτει… και σύγχρονες σεξουαλικού τύπου «αναφορές»!

Το γεγονός έχουν πληροφορηθεί και κάποιοι σύζυγοι των τηλεφωνικών θυμάτων του και καλό θα είναι… να μην συνεχίσει την ανωμαλία του. Γιατί έτσι και τον τσακώσουν… μπορεί και να υποστεί ο ίδιος… όσα λέει στο τηλέφωνο!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για