Αγοράζοντας το παιδικό βιβλίο «Οι μάγοι των χρωμάτων» ενισχύεις «Το Φωτεινό Αστέρι»

H ομάδα Δράσης «Το Φωτεινό Αστέρι» μας καλεί κι αυτές τις γιορτές «να γίνουμε οι μάγοι που θα δώσουν χρώμα στις ζωές των παιδιών».

«Το Φωτεινό Αστέρι» που έχει σκοπό τη συγκέντρωση και χορήγηση τροφίμων, ειδών ρουχισμού, σχολικών ειδών, βιβλίων, παιχνιδιών και παιδικών επίπλων σε παιδιά άπορων οικογενειών, εντείνει τις δράσεις της εν όψει των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, με την πολύτιμη βοήθεια του Πατρινού εκπαιδευτικού, Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου και του εκδοτικού οίκου Ζήτη, η ομάδα διαθέτει προς πώληση το παιδικό βιβλίο «Οι μάγοι των χρωμάτων» το οποίο παραχώρησε ο συγγραφέας με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά τροφίμων κι άλλων ειδών.

Το βιβλίο του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου σε εικονογράφηση της Χριστίνας Ανδρικοπούλου πωλείται έναντι 8 ευρώ, εκ των οποίων σημαντικό μέρος θα διατεθεί για τους σκοπούς της ομάδας.

Μάλιστα, έχουν προγραμματιστεί δύο παρουσιάσεις του βιβλίου, την ερχόμενη Παρασκευή στις 6 μ.μ. στον παιδότοπο «La Petit», στην Ακτή Δυμαίων και στις 19 Δεκεμβρίου στον παιδότοπο «Μία φορά κι έναν καιρό» στην οδό Αρέθα. Ο συγγραφέας θα αφηγηθεί το παραμύθι και θα παίξει με τα παιδιά.

Εξ άλλου, «Το Φωτεινό Αστέρι» θα βρίσκεται στις 13,14,15,17,19,20 και 21 Δεκεμβρίου στο περίπτερο του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, στην πλατεία Γεωργίου, συγκεντρώνοντας τρόφιμα, είδη ρουχισμού, σχολικά είδη, βιβλία και παιχνίδια για τους μικρούς του φίλους.

Παράλληλα, τις ίδιες ημέρες, θα διεξαχθεί και χριστουγεννιάτικο bazaar με διάφορα χειροποίητα είδη που έχουν κατασκευάσει οι εθελοντές της ομάδας, τα οποία θα προσφέρονται προς πώληση με τιμή που θα καθορίζουν οι ίδιοι οι πολίτες.

Το «Φωτεινό Αστέρι» καλεί τους Πατρινούς κι όχι μόνο να στηρίξουν και αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης, προσφέροντας από το περίσσευμά μας!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για