Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ηλίας Παυλίδης-«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος με μεγάλη καρδιά»

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός έμπορος υποδημάτων Ηλίας Παυλίδης, στα 57 χρόνια του. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη σήμερα το μεσημέρι ανακοπή καρδιάς, ενώ έπασχε από καρκίνο.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων και για πολλά χρόνια μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας. Με τη σύζυγό του Λαμπρινή, είχαν αποκτήσει μια κορούλα την Πελαγία, η οποία είναι 11 ετών, την οποία υπεραγαπούσε.

O γνωστός επιχειρηματίας, διατηρούσε καταστήματα υπόδησης σε Πάτρα, Αίγιο, Αγρίνιο και Μεσολόγγι.

«Από τον Φεβρουάριο μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο. Στο μαγαζί ερχόταν για λίγο τους τελευταίους μήνες. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Σαν συνεργάτης ήταν άψογος. Στα 18 χρόνια που ήμασταν μαζί είδα ότι μπορούσε να δώσει και την ψυχή του για τον άλλον» ανέφερε  o Σάββας Τζάκης ο οποίος εργάζεται στο κατάστημα του.

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος συνήλθε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 με το άγγελμα του θανάτου του πρώην Προέδρου του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας και Μέλους του Δ.Σ. της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας

 

ΗΛΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ

 

και ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

 

Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στην μεγάλη εμπορική οικογένεια της Πάτρας, της οποίας υπήρξε κατά την διάρκεια της ζωής του ένα αξιοσέβαστο μέλος της κοινωνίας, υπόδειγμα εμπόρου και καλός οικογενειάρχης

Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία

Να κατατεθεί στεφάνι στην σορό του

Να κατατεθεί χρηματικό ποσό σε κάποιο ευαγές ίδρυμα εις μνήμην του

Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για