Στην Πάτρα ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος- Μετέχει σε σύσκεψη για την αντιπυρική προστασία (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στην σύσκεψη για την αντιπυρική προστασία και την θερινή περίοδο που έχει ξεκινήσει από τις αρχές Μαΐου, είναι παρόντες  σήμερα στην Πάτρα ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλος Γεωργιάδης και ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η ευρεία σύσκεψη είχε προγραμματιστεί για10 το πρωί στην αίθουσα του πρώην ΕΛΚΕΠΑ (Δ. Υψηλάντου και Ακτή Δυμαίων), με την συμμετοχή  και άλλων φορέων της περιοχής.

Στη συνέχεια και μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής θα μεταβεί στους πυροσβεστικούς σταθμούς της πόλης.

«Είμαστε έτοιμοι ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι να βελτιώσουμε την συνεργασία των υπηρεσιών ώστε ο μηχανισμός να αποδώσει καλύτερα για τις δασικές πυρκαγιές», δήλωσε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Παπαγεωργίου, ωστόσο παραδέχθηκε πως υπάρχουν προβλήματα στον μηχανοκίνητο εξοπλισμο- πεπαλαιωμένα πυροσβεστικά, φθαρμένα ελαστικά- επισημαίνοντας πως ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη διαγωνισμοί για την προμήθεια των υλικών που απαιτούνται.

«Από πλευράς επιχειρησιακής ετοιμότητας είμαστε έτοιμοι, όπως διαβεβαιώνει η φυσικη ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος», δήλωσε ο Γ. Γ Πολιτιής Προστασίας κ. Γεωργιάδης, για να προσθέσει πως το Πυροσβεστιό Σώμα έχει ενισχυθεί με προσωπικό μέσω προσλήψεων.

arxigos purosvestikis patratora2 arxigos purosvestikis patratora1

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για