Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου: Από σήμερα η 10ωρη Κάρτα "Μαζί" για τα Σαββατοκύριακα

Δ. Ελλάδα: 10ωρη κάρτα μετ΄επιστροφής από την «Γέφυρα Α.Ε» για τα Σαββατοκύριακα των εκλογών

Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. θέτει σε ισχύ τη 10ωρη κάρτα μετ’ επιστροφής – «Κάρτα Μαζί» για τα δύο σαββατοκύριακα των εκλογών, 17 – 18 και 24 – 25 Μαΐου.

Η γνωστή κάρτα που τίθεται σε λειτουργία κατά τη θερινή περίοδο, επεκτείνεται κατ’ εξαίρεση, προκειμένου να γίνει ελκυστικότερο το ταξίδι προς την ιδιαίτερη εκλογική περιφέρεια κάθε πολίτη.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Με αυτό τον τρόπο επιδιώκεται να παρακινηθεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός ψηφοφόρων ώστε να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που εντάσσεται στη λογική της δεκαετηρίδας της λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, ένας από τους άξονες της οποίας είναι η ανάδειξη της «πολιτοσύνης».

Η χρήση της κάρτας «Μαζί» από τους εκλογείς του Μαΐου είναι μια καινοτομία μίας εταιρείας παραχώρησης, της οποίας καθήκον είναι η παροχή δημόσιας υπηρεσίας προς όλους τους Έλληνες πολίτες.

Χαίρεται μάλιστα ιδιαίτερα να την προσφέρει σε αυτούς που υπηρετούν το δικό τους καθήκον μέσα από τη συλλογικότητα. Γιατί οι εκλογές είναι συλλογικότητα και το «Μαζί» είναι καθήκον.»

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Γέφυρας (Τηλ. 26340-39010 & 39011)

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για