Λίντσαραν αστυνομικούς στην Κίνα – ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Σκηνές φρίκης στην πόλη Wenzhou από αγανακτισμένους πολίτες

Φρίκη προκαλούν οι σκληρές εικόνες που έρχονται από την πόλη Wenzhou της Κίνας και κάνουν τον γύρο του κόσμου. Τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι σκότωσαν με σφυρί έναν άνδρα πέφτουν νεκροί μετά από επίθεση που δέχθηκαν από το οργισμένο πλήθος.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι τέσσερις αστυνομικοί επιτέθηκαν σε μία γυναίκα, η οποία βρισκόταν μαζί με έναν πλανόδιο στην άκρη του δρόμου. Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί ανήκουν σε μία ομάδα πουν φημίζεται στην Κίνα για την σκληρότητά της.

Ένας άνδρας έβγαλε το κινητό του και επιχείρησε να φωτογραφίσει τους αστυνομικούς την ώρα της επίθεσης. Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα να βγάζει φωτογραφίες άρχισαν να τον χτυπάνε μ’ ένα σφυρί, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της περιοχής.

Η δολοφονία διαπράχθηκε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων και οι οποίοι ξέσπασαν κατά των αστυνομικών και άρχισαν να κινούνται απειλητικά προς το μέρος τους φωνάζοντας «σκοτώστε τους, σκοτώστε τους».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για