Πάτρα: Σήμερα απολογείται ο 17χρονος που εμβόλισε και τραυμάτισε Αστυνομικούς

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών θα βρεθεί εκ νέου σήμερα, ο 17χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των αστυνομικών, διάπραξη ληστειών και κλοπών και αντίσταση.

Ο ανήλικος οδηγήθηκε την Τετάρτη στα Δικαστήρια Πατρών προκειμένου να απολογηθεί, όμως ζήτησε και πήρε προθεσμία για σήμερα.

Ο 17χρονος σεσημασμένος συνελήφθη το πρωί της περασμένης Τρίτης, από άνδρες της Αμέσου Δράσεως στην περιοχή του Ψάχου καθώς νωρίτερα προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης, δεν δίστασε με το όχημα του να εμβολίσει μηχανή στην οποία επέβαιναν δυο άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και να τους τραυματίσει.

Από την έως τώρα μεθοδική έρευνα, που ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, έχουν εξιχνιαστεί δεκατέσσερις περιπτώσεις ληστειών και κλοπών τις οποίες ο δράστης είχε διαπράξει τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν τις εξής περιοχές:

 Πέντε στη Κάτω Αχαΐα,

 Τρεις στη Πάτρα,

 Δυο στα Σαγαίικα,

Και από μια στα Καμίνια, τα Λουσικά, τον Αλισσό και την Αγυιά Πατρών.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 17χρονου έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για διάπραξη περισσότερων από εκατό ληστειών και κλοπών ενώ επισημαίνεται ότι το περιουσιακό όφελος που αποκόμισε από την παράνομη δράση του τα τελευταία δυο χρόνια, ανέρχεται στις 217.132 ευρώ

Από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν και δυο εντάλματα βίαιης προσαγωγής της Α΄ Ανακρίτριας Πατρών για διάπραξη ληστειών.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για