Δ. Τσαούσογλου “Υπάρχουν Πατρινοί επιχειρηματίες που θέλουν να αναλάβουν την Παναχαΐκή”

“Το καλύτερο για τον Κούγια είναι να φύγει και να αφήσει την Παναχαΐκή σε καλύτερα χέρια, υπάρχουν Πατρινοί επιχειρηματίες που θέλουν να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας”. Αυτό αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του “Achaia”, ο Δημήτρης Τσαούσογλου, Γενικός Γραμματέας της Ερασιτεχνικής Παναχαΐκής.  

Ο κ. Τσαούσογλου, δήλωσε πως είναι αρκετοί οι Πατρινοί επιχειρηματίες που κατά το παρελθόν έχουν έρθει σε επαφή με ανθρώπους της Ερασιτεχνικής, εκφράζοντας το  ενδιαφέρον τους για την Κοκκινόμαυρη ομάδα, επιθυμώντας, όπως επεσήμανε να διατηρήσουν την ανωνυμία τους καθώς δεν επιθυμούν η ομάδα να “γίνει αντικείμενο συνδιαλλαγής”.

Αυτό μάλιστα που φέρεται να έχει διαμηνυθεί μεταξύ των “ενδιαφερόμενων” και των υπεύθυνων της Ερασιτεχνικής, είναι πως “είμαστε έτοιμοι όταν αποχωρήσει το υπάρχον σχήμα να αναλάβουμε από το μηδέν για να ανεβάσουμε την ομάδα”.

Σχετικά με τις αναφορές του Μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, για οφειλές της Ερασιτεχνικής στον Δήμο της Πάτρας, με αφορμή την συνάντηση που είχαν την Τετάρτη το πρωί, μέλη της Διοίκησης με τον Γιάννη Δημαρά, ο κ. Τσαούσογλου, δήλωσε “Ελάτε στα Δικαστήρια να δείτε τα εκθέματα που εμφανίζουν ως οφειλέτη την ΠΑΕ Παναχαΐκή”.

Αναφορικά με την απόφαση του Αλέξη Κούγια να αποχωρήσει από την Πατρινή ομάδα το καλοκαίρι, ο Γενικός Γραμματέας της Ερασιτεχνικής Παναχαΐκής, εμφανίστηκε καυστικός λέγοντας “Αυτός που θα χάσει είναι ο ίδιος γιατί θα έχει επωμιστεί όλα τα χρέη στο Δημόσιο. Όσο για την υστεροφημία του θα είναι η χειρότερη καθώς θα έχει καταστρέψει την Παναχαΐκή”, για να προσθέσει “Ο Κούγιας με τον τρόπο του έχει απομονώσει την Παναχαΐκή από την Πάτρα και τους φιλάθλους” 

Την ίδια ώρα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η απόφαση που θα λάβει ο Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαΐκή, για το μέλλον της ιστορικής ομάδας στο Πρωτάθλημα, και εάν κατέβει το προσεχές Σάββατο στον αγώνα με τον Φωστήρα.

 

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για