Πάτρα: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο …Καρναβάλι – 100% η πληρότητα στα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης

Εν αναμονή της προσέλευσης των επισκεπτών του τριημέρου του Πατρινού Καρναβαλιού και ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι ξενοδόχοι της Αχαϊκής Πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με στοιχεία του patratora.gr, δυο ημέρες πριν το τελευταίο Σαββατοκύριακο της κορύφωσης των εκδηλώσεων του Θεσμού του Καρναβαλιού, στις ξενοδοχειακές μονάδες στο κέντρο της Πάτρας, καταγράφεται πληρότητα 100%, και στα περιφερειακά καταλύματα -Ρίον έως Καμίνια- οι κρατήσεις ανέρχονται στο 85 με 95%.

Η διαμονή των επισκεπτών, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια,  έχει περιοριστεί σε δυο ημέρες, δηλαδή Σάββατο και Κυριακή βράδυ.

Οι τιμές φέτος έχουν κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα και κυμαίνονται από 70 έως 120 ευρώ την βραδιά. Συγκεκριμένα η διαμονή σε ένα ξενοδοχειο 4 αστέρων για ένα δίκλινο με πρωινό ανέρχεται στα 120 ευρώ.

Οι εκτιμήσεις ξενοδοχειακών παραγόντων είναι θετικές ως προς την επισκεψιμότητα το Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού.

Στην προσέλκυση επισκεπτών στην Μεγάλη γιορτή της Πάτρας το διήμερο, καθοριστικό ρόλο αναμένεται να παίξει και η πρωτοβουλία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, που προχώρησε σε έκπτωση 50% για τους φοιτητές που θα ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες στην πόλη του Καρναβαλιού.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για