Πάτρα: Αποκριάτικες εκδηλώσεις στα ΚΑΠΗ του Δήμου

Το Τμήμα Τρίτης Ηλικίας του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, σε συνέχεια των κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων του, διοργάνωσε αποκριάτικες εκδηλώσεις στα τρία ΚΑΠΗ, όπου συμμετείχαν μαζικά τα άτομα της 3ης Ηλικίας.

Τρία γλέντια χαράς και κεφιού, όπου το σύνθημα για χορό έδωσε το πολύ καλό μουσικό σχήμα αποτελούμενο από μέλη των ΚΑΠΗ, με τους Σταύρο Σακοράφα, Γιώργο Βασιλείου και Πέτρο Πομώνη και με την συνοδεία καρναβαλικών τραγουδιών από την ομάδα τραγουδιού των ΚΑΠΗ «BELLE EPOQUE» καθώς και με την (αφιλοκερδής συμμετοχή) μουσική επένδυση του dj Ανδρέα Καραχάλιου.

Η Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Αναστασία Παπαντωνοπούλου κατά την παρουσία της στις εκδηλώσεις υπογράμμισε την ανάγκη διεξόδου που έχουν οι ηλικιωμένοι, ειδικά σε τέτοιες δύσκολες περιόδους, ενώ τόνισε ότι θα υπάρχει ανάλογη συνέχεια σε δράσεις και δρώμενα για την Τρίτη Ηλικία.

Οι δράσεις αυτές στόχο θα έχουν την άρση του κοινωνικού αποκλεισμού, που βιώνει η μεγάλη αριθμητικά ευπαθή ομάδα των ηλικιωμένων στον Δήμο Πατρέων και στην δυνατότητα αυτών ίσων ευκαιριών στη ιατροκοινωνική υποστήριξη, την ψυχαγωγία και τον πολιτισμό.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για