Πάτρα-Τώρα: Βολές κατά πάντων από Κούγια- «Γρίφος» η διατήρηση ή μη της Παναχαικής (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Νεότερη Ενημέρωση: Την πρόθεση να παραμείνει στην Προεδρία της ΠΑΕ Παναχαικη μέχρι το καλοκαίρι οπότε και λήγει το Πρωτάθλημα, κατέστησε σαφές ο Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της συνέντευξης του, τόνισε πως μέχρι το τέλος της αθλητικής σαιζόν θα είναι στα ηνία της Κοκκινόμαυρης ομάδας, ωστόσο στην περίπτωση που εμφανιστεί αξιόπιστος αγοραστής τότε θα προχωρήσει στην πώληση της, σε διαφορετική περίπτωση είναι μονόδρομος η διάλυση της ιστορικής ομάδας.

Ο κ. Κούγιας, η τελική απόφαση για το εάν η Παναχαική θα συνεχίσει την πορεία της στο Πρωτάθλημα η όχι θα ληφθεί μετά από συνάντηση που πρόκειται να έχει με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πρώτη Ενημέρωση: Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνέντευξη του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Παναχαική, Αλέξης Κούγιας.

Παρουσία φιλάθλων και παικτών της κοκκινόμαυρης ομάδας, και πλήθος εκπροσώπων του τύπου, ο κ. Κούγιας ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει την απόφαση του για την συνέχιση η μη της πορείας της Πατρινής ομάδας στο Πρωτάθλημα.

kougias sinentefksi patratora1

Ο κ. Κούγια άσκησε δριμεία κριτική στον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαράς, υποστηρίζοντας πως  από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της Παναχαικής, ήταν μόνος του ενώ ανέλαβε πλήθος χρεών τα οποία και εξόφλησε. Ο Αλέξης Κούγιας, εξαπέλυσε βολές  και κατά της ΕΠΣ Αχαϊας.

Από τα πυρά Κούγια δεν ξέφυγε και ο πρώην ιδιοκτήτης της Παναχαϊκης Άρης Λουκόπουλος ο οποίος κατά τον κύριο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ «ήταν με την παράγκα του ποδοσφαίρου καθώς ήταν φίλος του Μητρόπουλου».

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για