Πάτρα: Στην «Μέριμνα» η Βασίλισσα του Καρναβαλιού και οι Σοκολατορίχτες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μια ζεστή αποκριάτικη ατμόσφαιρα κυριάρχησε στις καρναβαλικές γιορτές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η Μέριμνα», στην περιοχή του Γηροκομειού και στην «Κιβωτό της Αγάπης».

Στις γιορτές της «Μέριμνας» και της «Κιβωτού της Αγάπης» συμμετείχε η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού Ιωάννα Κυπραίου, η οποία μετέδωσε τον παλμό του Πατρινού Καρναβαλιού, χάρισε χαμόγελα και χόρεψε με τα παιδιά.

vasilissa karnavaliou merimna patratora1

 

Τη συνόδεψαν τα μέλη της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού Γιώργος Ψωμιάδης και Χριστιάνα Σπηλιώτη. Τα παιδιά γλύκαναν με σοκολάτες οι σοκολατορίχτες που άφησαν τη δική τους εύγεστη πινελιά στις γιορτές.

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά οι Πολίτες Εν Δράσει υλοποίησαν την υπόσχεσή τους στα παιδιά της Μέριμνας και οργάνωσαν το αποκριάτικο πάρτι για τους φίλους τους.

vasilissa karnavaliou merimna patratora3

Τα παιδιά είχαν τη χαρά να μοιραστούν την αποκριάτικη ατμόσφαιρα των ημερών με μέλη και φίλους των Πολιτών Εν Δράσει που τους επισκέφτηκαν με καρναβαλική αμφίεση και πολύ κέφι για χορό.

Επίσης οι Πολίτες εν Δράσει διοργάνωσαν και τη γιορτή στην «Κιβωτό της Αγάπης».

Και οι δυο γιορτές πραγματοποιήθηκαν με τη συνεργασία του Ερυθρού Σταυρού-Τμήματος Νοσηλευτικής.

vasilissa karnavaliou merimna patratora4 vasilissa karnavaliou merimna patratora5

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για