Πάτρα: Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος παρουσιάζει το βιβλίο «Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ… αχινό»

O συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος θα έρθει στην Πάτρα για να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο «Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ… αχινό!», την Πέμπτη 24 Απριλίου στις 7  το απόγευμα.

Την εκδήλωση διοργανώνουν το Κέντρο Προσχολικής Εκπαίδευσης Γεώρμα στην Πάτρα και οι Εκδόσεις Πατάκη.

Όπως αναφέρει η σχετική πρόσκληση, «Ελάτε με την αγάπη σας να βάλουμε γκολ στις διακρίσεις και στον ρατσισμό».

Η εκδήλωση – παρουσίαση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 24 Απριλίου στον χώρο πολιτισμού Επίκεντρο+ (Νόρμαν 16 & Αγ. Διονυσίου, Πάτρα).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στο Κέντρο Προσχολικής Εκπαίδευσης Γεώρμα, τηλ.: 2610.99.46.61.

Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1964. Σπούδασε παιδαγωγικά και θεολογία. Από το 1984 εργάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Το 1995 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο λογοτεχνίας για παιδιά, «Η ιστορία της ζαρωμένης κάλτσας».

Το 1997 κυκλοφόρησε ο «Τριγωνοψαρούλης», που σύντομα έγινε διάσημος και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Από τότε κυκλοφόρησαν πολλά βιβλία του -μερικά από τα οποία βραβεύτηκαν από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, το περιοδικό «Διαβάζω» κ.τ.λ. Επίσης βιβλία του κυκλοφορούν στο εξωτερικό.

Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος συναντάει συχνά τους αναγνώστες του, σε σχολεία και σε φεστιβάλ βιβλίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ. του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (ελληνικού τμήματος της IBBY) για τη διετία 2008-2010.

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για