Αχαΐα: Στα “κάγκελα” οι κάτοικοι για επαναλειτουργία των Πυρηνελαιουργείων – “Καπνίζουν” και πάλι τα φουγάρα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Νεότερη Ενημέρωση: Στην σύλληψη ενός ατόμου προχώρησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες των κατοίκων της Δυτικής Αχαΐας, για επαναλειτουργία ενός εκ των Πυρηνελαιουργείων που δραστηριοποιούνται στην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας.

Πρώτη Ενημέρωση: Κινητοποίηση της Αστυνομίας σε Πυρηνελαιουργείο της ΒΙ.ΠΕ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ευσταθούν καταγγελίες για λειτουργία του, παρά την πρόσφατη απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου, είναι σε εξέλιξη νωρίς το βράδυ της Δευτέρας.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από τον Σύλλογο Παραλίας Αλισσού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή μεταβαίνει και ο διευθυντής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Στον χώρο έξω από το Πυρηνελαιουργείο βρίσκονται δύο περιπολικά της Αστυνομίας προκειμένου να διενεργηθεί αυτοψία και αν διαπιστωθεί λειτουργία να γίνουν συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί από μέλη του συλλόγου και οπως φαίνεται το φουγάρο των εγκαταστάσεων λειτουργεί, ωστόσο μένει να διαπιστωθεί επίσημα από τις Αρχές αν πρόκειται για επαναλειτουργία.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για