Στην Πάτρα σήμερα η Χάρις Αλεξίου

Με μια αγκαλιά τραγούδια και με μουσικές που ξεσηκώνουν όταν ακούγονται από τους υπέροχους σολίστες του Nouveau Sextet, του συγκροτήματος που δημιούργησε η ίδια και ενθουσίασε το κοινό, η Χάρις Αλεξίου βάζει φωτιά στις νύχτες μας ταξιδεύοντας για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.

Από το χθες ως το σήμερα, στο πιο ζωντανό μουσικό τοπίο, η φωνή της Χαρούλας πιο άμεση από ποτέ, γκρεμίζει τα τείχη της μουσικής και γίνεται ο συνδετικός κρίκος για τις μπαλάντες, τα δημοτικά, τα ανατολίτικα και τα έντεχνα τραγούδια της. Στη σκηνή μαζί της οι Nouveau Sextet, η «μπάντα αποκάλυψη» όπως χαρακτηρίστηκε από τον Τύπο με τους έξη κορυφαίους σολίστες να παίζουν δυνατά και ορμητικά τα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και να μην αφήνουν κανένα ασυγκίνητο στο άκουσμά τους.

Το μουσικό αυτό υπέροχο ταξίδι θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν οι θεατές και στη Πάτρα τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 και ώρα 21:00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Θωμάς Κωνσταντίνου, επί κεφαλής,  με Ούτι, Κιθάρα, Μαντολίνο, Λαούτο.

Ο Σωτήρης Λεμονίδης στο Πιάνο και Πλήκτρα

Ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Κλαρίνο ,Φλάουτο Caval

Ο Δημήτρης Τσάκας, Soprano και altoΣαξόφωνο , κλασική Κιθάρα και Φλάουτο.

Ο Κώστας Κωνσταντίνου, Κοντραμπάσσο

Ο Κώστας Μερετάκης, multipercussionset (Νταρμπούκα, Μπεντίρ, Ντέφια, Ταμπούρο, Στάμνα, Καχόν, Νταούλι κ .α )

 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

 

Τον ήχο επιμελούνται : ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Σχεδιασμός φωτισμών: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ

 

Τα εισιτήρια για τη συναυλία της μεγάλης ερμηνεύτριας στην Πάτρα κοστίζουν 20 ευρώ στην πλατεία και 15 ευρώ στον εξώστη του Συνεδριακού κέντρου και προπωλούνται στο δισκοπωλείο Discover στην οδό Πατρέως και στο κατάστημα οπτικών Καραμούζης στην οδό Μαιζώνος πλησίον  της πλ. Γεωργίου.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για