Η ιστορία, πίσω από αυτή την φωτογραφία με τον γιατρό, θα σου ραγίσει την καρδιά!

Επιμέλεια: Άκης Αδαμόπουλος

Ορισμένες φορές, πιστεύουμε οτι η μέρα μας πάει χάλια, όταν αργούμε να φτάσουμε στο γραφείο ή ακούμε την γκρίνια από το αφεντικό μας για ασήμαντο λόγο. Ωστόσο αν συγκρίνουμε αυτό που κάνουμε με την δουλειά ενός γιατρού, θα αισθανθούμε τόσο μικροί…

Οι γιατροί έχουν κυριολεκτικά ανθρώπινες ζωές στα χέρια τους. Ορισμένες φορές μάλιστα, δεν τα καταφέρνουν. Αυτή είναι η στιγμή, για να πεις πως είχες άσχημη μέρα στην δουλειά. Χρήστης του Reddit απαθανάτισε έναν γιατρό της εντατικής σε νοσοκομείο της Αμερικής, να προσπαθεί να αντιμετωπίσει την απώλεια ασθενούς του.

Η εικόνα, που σας παρουσιάζει, ραγίζει καρδιές και προκαλεί έντονα συναισθήματα. Το περιστατικό πραγματοποιήθηκε σε νοσοκομείο της Νότιας Καλιφόρνια και ο χρήστης του Reddit, που εργάζεται εκεί απαθανάτισε την στιγμή και έγραψε στην περιγραφή: «Ο άντρας δεν μπόρεσε να σώσει έναν από τους ασθενείς του. Μπορεί να είναι συχνό φαινόμενο στον συγκεκριμένο επάγγελμα, καθώς οι ασθενείς είναι συνήθως ηλικιωμένοι, άρρωστοι ή και τα δύο. Ο ασθενής όμως που πέθανε ήταν μόλις 19 ετών! Όπως φαίνεται ήταν αναμενόμενο να τον επηρεάσει. Μέσα σε λίγα λεπτά όμως, ο γιατρός ξαναμπήκε μέσα με το κεφάλι του ψηλά».

Όπως ανέφερε ο άνθρωπος που την ανέβασε, πήρε πρώτα την άδεια από τον γιατρό, ενώ η ανταπόκριση ήταν άμεση και η φωτογραφία, έχει πάρει περισσότερα από 4.000 σχόλια!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για