Αιγιάλεια: «Έχασε» τα δάκτυλα του ο άνδρας της επίθεσης με μπαλτά – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Πάτρας (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Νεότερη Ενημέρωση: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο ιδιοκτήτης καταστήματος που βρίσκεται στην Π.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών στη Ροδοδάφνη, μετά από την αιματηρή συμπλοκή του με αλβανικής καταγωγής άνδρα, ο οποίος πήγε στο κατάστημά του το πρωί για να ζητήσει χρήματα που φέρεται να του χρωστούσε ο καταστηματάρχης.

Απ’ό,τι αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο καταστηματάρχης έχει ακατάσχετη αιμορραγία από τα χτυπήματα που δέχτηκε από τον μπαλτά, που όμως πρώτος ο ίδιος φέρεται πως προσπάθησε να χρησιμοποιήσει για να χτυπήσει τον χρεώστη του!

Πρώτη Ενημέρωση: Τραγική κατάληψη είχε ο τραυματισμός άνδρα από μπαλτά μετά από συμπλοκή, με αποτέλεσμα σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr, να «χάσει» τουλάχιστον τα δυο δάκτυλα του χεριού του, ενώ φέρει τραύματα και στο πρόσωπο.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ ένα ακόμα άτομο που επίσης τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αιγίου όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα συνέβησαν, κατά πληροφορίες του filodimos.gr, γύρω στις 11 το πρωί στην Ροδοδάφνη Αιγίου, όταν ο ένας άνδρας επισκέφθηκε τον άλλον στο κατάστημά του, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του χωριού, για να ζητήσει κάποια χρήματα που φέρεται να του χρωστούσε ο καταστηματάρχης.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και τότε, όπως έχει γίνει γνωστό, ο καταστηματάρχης έβγαλε έναν μπαλτά για να απειλήσει τον επισκέπτη.

Στη συμπλοκή που ακολούθησε, τελικά ο καταστηματάρχης τραυματίστηκε στο χέρι, ενώ τραυματίστηκε και το δεύτερο άτομο.

Ο μεν με τα κομμένα δάκτυλα έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας για να γίνει απόπειρα για συγκόλληση, ο δε δεύτερος φέρεται να νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Μάλιστα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, εμπλέκεται και τρίτο άτομο στην υπόθεση.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για