Θ. Ξυλιάς: Να παρέμβει ο Δήμος Πατρέων – Οι μπάρες του Πανεπιστημίου εμποδίζουν την ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων στα σπίτια τους!

Την παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας, ζητά ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρος Ξυλιάς με αφορμή την αδυναμία κυκλοφορίας μέσω της Πανεπιστημιούπολης, τις νυχτερινές ώρες για τους κατοίκους που διαμένουν στο Κάτω Καστρίτσι.

Υπενθυμίζουμε πως τις νυχτερινές ώρες οι μπάρες κατεβαίνουν στο χώρο του Πανεπιστημίου και όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή Ξυλιά, οι κάτοικοι αναγκάζονται για να πάνε στα σπίτια τους να χρησιμοποιούν δρόμο ο οποίος δεν διαθέτει φωτισμό και λόγω της κατάστασης που επικρατεί (πυκνή βλάστηση-μειωμένη ορατότητα) υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.

Η ανακοίνωση 

Όπως είναι σε όλους γνωστό το Πανεπιστήμιο Ρίου με απόφασή του, κατά τις νυχτερινές ώρες για λόγους ασφαλείας όπως λέει, κλείνει με μπάρες το δρόμο που οδηγεί στην τοπική κοινότητα Κάτω Καστριτσίου, μέσω της Πανεπιστημιούπολης, γεγονός που υποχρεώνει τους κατοίκους της παραπάνω τοπικής κοινότητας, προκειμένου να εξυπηρετούνται, να χρησιμοποιούν δρόμο που βρίσκεται παραπλεύρως του ελικοδρομίου του Νοσοκομείου του Ρίου και του ποταμού Σέλεμνου. Ο δρόμος αυτός είναι χωρίς φωτισμό και έχει μειωμένη ορατότητα λόγω των πυκνών χόρτων – καλαμιών κ.α. με αποτέλεσμα να εγκυμονούν κίνδυνοι ατυχημάτων.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΡΑ!!!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για