Α. Κούγιας " Είμαι ανοιχτός να συνεχίσει η Παναχαϊκή με την προϋπόθεση πως θα υπάρξει συνδρομή από τους φορείς της πόλης"

Α. Κούγιας ” Είμαι ανοιχτός να συνεχίσει η Παναχαϊκή με την προϋπόθεση πως θα υπάρξει συνδρομή από τους φορείς της πόλης”

Κανονικά φαίνεται πως θα κατέβει η  Παναχαΐκή  στον αγώνα με τον Φωστήρα το προσεχές Σάββατο στην Πάτρα καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης ο μεγαλομέτοχος της κοκκινόμαυρης ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του δήλωσε ανοιχτός να συνεχίσει η ομάδα την πορεία της κανονικά στο Πρωτάθλημα.

Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “Lepanto” δήλωσε… ότι είναι ανοιχτός στο να παραμείνει η Παναχαϊκή αλλά με την προϋπόθεση πως θα υπάρξει συνδρομή από τους φορείς της πόλης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ζήτησε μάλιστα να διοργανωθεί μία συγκέντρωση στη διάρκεια της οποίας θα ακουστούν όλες οι απόψεις.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Στανίτσας δήλωσε πως ο Δήμαρχος δεν θα επικοινωνήσει με τον κ. Κούγια γιατί τον θεωρεί αναξιόπιστο και ότι ο κ. Δημαράς συναντήθηκε ήδη με αυτούς που πραγματικά αγαπούν την Παναχαϊκή, εννοώντας τα μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για