Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και αλλοδαπής συνεργού στην Πάτρα

Πάτρα: Η διαρροή έφερε….το «ξήλωμα» του Τμήματος Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου!

Η προ ημερών διαρροή στον τύπο ,ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση εντοπισμού του παραλήπτη του παράνομου φορτίου – κοκαΐνης και σφαίρες-  που βρέθηκε σε φορτηγό που αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Αχαϊκής Πρωτεύουσας, από καράβι της γραμμής Πάτρα- Ιταλία, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία της απόφασης του  νέου Κεντρικού Λιμενάρχη να  «ξηλώσει» το Τμήμα Ασφάλειας του Λιμενικού.

Πηγές αναφέρουν πως ο Λιμενάρχης, δυσαρεστήθηκε από την εξέλιξη αυτή καθώς δεν ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία η εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αρχικά η απόφαση του Κεντρικού Λιμενάρχη Πατρών, προκάλεσε αίσθηση και ποικίλα ερωτηματικά, δεδομένου πως το συγκεκριμένο τμήμα στο ενεργητικό του έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες εξάρθρωσης παράνομων κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών, λαθραίων τσιγάρων και μεταναστών, μέσω του Λιμανιού.

Πληροφορίες ωστόσο θέλουν η κίνηση του Λιμενάρχη να βρίσκει αρκετούς «συμμάχους» εντός υπηρεσίας υποστηρίζοντας πως σε τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να εναλλάσσονται οι υπάλληλοι που υπηρετούν στο συγκεκριμένο Τμήμα.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για