Πάτρα: Πάνω από 200.000 ευρώ η λεία του 17χρονου- Είχε διαπράξει 100 ληστείες και κλοπές!

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 17χρονο , ο οποίος είχε διαπράξει σωρεία ληστειών και κλοπών στην Πάτρα, την Κάτω Αχαΐα και το Κιάτο και χθες το πρωί στην περιοχή Ψάχου, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη δεν δίστασε να παρασύρει με το όχημα του, μηχανή στην οποία επέβαιναν δυο άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τραυματίζοντας τους.

Από την έως τώρα μεθοδική έρευνα, που ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, έχουν εξιχνιαστεί δεκατέσσερις περιπτώσεις ληστειών και κλοπών τις οποίες ο δράστης είχε διαπράξει τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν τις εξής περιοχές:

Πέντε στη Κάτω Αχαΐα,

 Τρεις στη Πάτρα,

 Δυο στα Σαγαίικα,

 Και από μια στα Καμίνια, τα Λουσικά, τον Αλισσό και την Αγυιά Πατρών.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 17χρονου έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για διάπραξη περισσότερων από εκατό ληστειών και κλοπών ενώ επισημαίνεται ότι το περιουσιακό όφελος που αποκόμισε από την παράνομη δράση του τα τελευταία δυο χρόνια, ανέρχεται στις 217.132 ευρώ

Από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα πρόεκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν και δυο εντάλματα βίαιης προσαγωγής της Α΄ Ανακρίτριας Πατρών για διάπραξη ληστειών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για εμπλοκή του σε παρόμοια αδικήματα συνεχίζονται.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για