Πρώην τσιρλίντερ του Ολυμπιακού σε κύκλωμα κοκαΐνης

Τρέμουν τις αποκαλύψεις επώνυμοι Αθηναίοι και γνωστά μοντέλα που αγόραζαν την επικίνδυνη ουσία MDMA, έπειτα από την εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, στο οποίο συμμετείχε ένας ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας από τη Γερμανία, μια 40χρονη πρώην τσιρλίντερ και show woman και ένας παλιός γνώριμος της Δίωξης ο οποίος διέμενε σε πολυτελή βίλα με πισίνα στο Κεφαλάρι.

Σύμφωνα με την Espresso, το κύκλωμα εισήγαγε από τη Γερμανία και την Ολλανδία μεγάλες ποσότητες Ecstasy τις οποίες διακινούσε σε κλαμπ στα οποία διασκέδαζε η νεολαία στο κέντρο της Αθήνας και στην παραλιακή. Συνολικά συνελήφθησαν έξι άτομα, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 40, 43, 33, 32 και 40 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας.

Όπως διαπιστώθηκε, το κύκλωμα εισήγαγε στη χώρα μεγάλες ποσότητες κρυσταλλικής σκόνης MDMA, τις οποίες διακινούσε στα ακριβά στέκια της Αθήνας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 40χρονη πρώην τσιρλίντερ άφησε εποχή στις μπάρες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης με τα αποκαλυπτικά της show, ενώ παράλληλα «ψυχαγωγούσε» τους fans κατά τη διάρκεια των τάιμ άουτ σε αγώνες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Στο ιδιόκτητο διαμέρισμά της είχε τοποθετήσει μέσα σε χρηματοκιβώτιο 8,5 κιλά MDMA σε κρυσταλλική μορφή, 2 κιλά και 110 γραμμάρια χασίς και 730 γραμμάρια αμφεταμίνη, η συνολική αξία των οποίων αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για