Σοκ-Πάτρα: 55χρονη πεθερά έμεινε έγκυος από τον γαμπρός της!

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως πίσω από την άρνηση 55χρονης γυναίκας από την Πάτρα να μην συνεχίσει την εγκυμοσύνη της κρυβόταν ένα οικογενειακό δράμα…!

Σύμφωνα με πηγές του patratora.gr, το «μυστικό» αποκαλύφθηκε σε Μαιευτική- Γυναικολογική Κλινική Νοσοκομείου της Πάτρας, όταν η γυναίκα επισκέφθηκε γυναικολόγο και ζήτησε να διακόψει την κύηση της.

Ο γιατρός σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε και συμβούλεψε την γυναίκα να μην προχωρήσει σε άμβλωση καθώς η εγκυμοσύνη της δεν παρουσίαζε κάποια επιπλοκή...

Η γυναίκα όμως ήταν ανένδοτη καθώς όπως αποκάλυψε η κύηση,  ήταν αποτέλεσμα εξωσυζυγικής σχέσης και έτσι δεν μπορούσε να κρατήσει το μωρό! 

Πληροφορίες του patratora.gr, αναφέρουν πως ο γιατρός τελικά πείστηκε και έκανε αποδεκτό το αίτημα της γυναίκας ζητώντας της,  την ημέρα της άμβλωσης να είναι κάποιο συγγενικό πρόσωπο μαζί της.

Εκείνη αρνήθηκε κατηγορηματικά, υποστηρίζοντας πως δεν θα μπορούσε να έχει κανέναν στον πλευρό της καθώς ο πατέρας του μωρού που κυοφορούσε ήταν ο άνδρας της κόρης της…δηλαδή ο γαμπρός της!

 

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για