Σπουδαίο διπλό για την Ε.Α.Π. με 3-1 σετ επί του ισχυρού Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Λουτρακίου

Η νεανική ομάδα της Ε.Α.Π. πέτυχε νέα νίκη και με 22 βαθμούς οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ανδρών της ΕΣΠΕΠ, εκπλήσσοντας όλους με την αγωνιστική παρουσία τους.

Στο γήπεδο του Λουτρακίου, επικράτησε του Α.Ο. Ποσειδώνα με 3-1 σετ παίζοντας πάρα πολύ καλό Βόλεϊ, πετυχαίνοντας και το 2-0 στους μεταξύ τους αγώνες εν’ όψη των play-off ανόδου για την Α2.

Η ομάδα της ΕΑΠ, μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ το οποίο και κέρδισε με 25-19. Η αντίδραση του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ήταν άμεση και η επικράτηση του με 25-18 στο δεύτερο σετ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Ωστόσο η ομάδα της ΕΑΠ ήταν αυτή που τελικώς πανηγύρισε τη νίκη, κερδίζοντας τα επόμενα δύο σετ, παίζοντας πάρα πολύ καλό βόλεϊ.

Τα σετ: 25-19(24’), 18-25(21’), 25-18(30’), 25-17(26’).

Για την Ε.Α.Π. (ΓΕΡΑΝΙΟΣ ΑΝΤ.): ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΑΝΔ., ΓΕΡΑΝΙΟΣ Ι., ΣΥΡΟΣ Γ., ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ Γ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΚΑΒΒΟΥΡΑΣ ΑΝΔ., ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛ., ΤΣΑΡΚΑΤΟΓΛΟΥ Μ., ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Β., ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΗΛ., ΠΕΤΟΥΣΗΣ ΣΠ.(λ).

Εύκολη επικράτηση επί του ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ της γυναικείας ομάδας της Ε.Α.Π.

eap gunaikes patratora

Εύκολη επικράτηση επί του ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ και άλλη μια νίκη που προστίθεται στο ενεργητικό για τα κορίτσια του Κλεάνθη Πρεβεδούρου.

Το τελικό 3-0 συνδυάστηκε από σπουδαία εμφάνιση από την ομάδα της Ε.Α.Π., η οποία βρήκε από νωρίς ρυθμό και παίρνοντας τα ηνία του αγώνα, κάνοντας μια από τις καλύτερες της εμφανίσεις φέτος.

Σε καλά επίπεδα υποδοχή και επίθεση και λίγα λάθη, στοιχεία που συνέθεσαν το ψηφιδωτό της νίκης, η οποία ήρθε με δυνατό ξεκίνημα, καλό μπλοκ και σερβίς.

Με τη νίκη αυτή η Ε.Α.Π. παραμένει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών της ΕΣΠΕΠ.

Τα σετ: 25-21(25’), 25-21(24’), 25-21(22’).

Για την Ε.Α.Π. (ΠΡΕΒΕΔΟΥΡΟΣ ΚΛ.): ΠΕΛΕΚΟΥΔΑ Β., ΣΑΡΛΗ ΕΛ., ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΠΑΝ., ΤΣΑΚΟΥΜΗ ΝΙΚ., ΜΙΧΑ Χ.-Ν., ΣΑΡΛΗ Δ., ΣΤΑΘΑΚΗ ΔΗΜ., ΔΕΔΟΥΣΗ ΕΛ., ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓ., ΣΙΜΟΥ ΧΡ., ΖΗΚΟΥ ΚΩΝ. (λ).

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για