Αχαΐα: Η Ε.Ι.Ν.Α καταγγέλει προεκλογικο βόλεμα ημετέρου γιατρού σε διευθυντική θέση

Πάτρα: Χωρίς γιατρούς το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»- Τι καταγγέλλουν οι Νοσοκομειακοί γιατροί

Στις ελλείψεις που έχει το νοσοκομείο σε ιατρικό προσωπικό αναφέρθηκαν σε συνέντευξη τύπου, εκπρόσωποι των γιατρών του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Ενδεικτικά παρουσίασαν την κατάσταση της Χειρουργικής Κλινικής, η λειτουργία της οποίας στηρίζεται, όπως ανέφεραν, σε 4 γιατρούς.

Οι γιατροί του νοσοκομείου, Κώστας Δραγώτης, Τάκης Γεωργακόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος και ο γραμματέας της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας Τάσος Γιακουμής, επισήμαναν ότι το πρόγραμμα εφημεριών της κλινικής δεν μπορεί να καλυφθεί από τους εναπομείναντες γιατρούς. «Η κατάσταση είναι επικίνδυνη τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους ίδιους τους συναδέλφους» επισήμαναν.

Σε σύσκεψη που ακολούθησε στο γραφείο του διοικητή Απόστολου Λέτσιου επισημάνθηκε η ανάγκη να βρεθεί άμεση λύση για την ενίσχυση της Χειρουργικής Κλινικής.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Μαζαράκης επισήμανε ότι οι δύσκολες καταστάσεις δεν περιορίζονται μόνο στη Χειρουργική κι έφερε ως παράδειγμα την Ορθοπεδική, την Παθολογική και την Καρδιολογική.

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για