ΡΑΠ: Ο Κώστας Σπαρτινός υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων

Με 274 ψήφους αναδείχθηκε πρώτος ο Κώστας Σπαρτινός, Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ  στην ψηφοφορία της ΡΑΠ για την ανάδειξη του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων.

Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν συνολικά 506 μέλη της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Παράταξης Πάτρα Ανθρώπινη πόλη.  Οι κάλπες άνοιξαν στις 10 το πρωί της Δευτέρας και έκλεισαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ, λόγω προσέλευσης.

Επί συνόλου 506 ψηφισάντων βρέθηκαν 490 έγκυρα ψηφοδέλτια εκ των οποίων έλαβαν οι τρεις υποψήφιου που ρίχτηκαν στην μάχη της διεκδίκησης.

Ο Κώστας Σπαρτινός έλαβε 274 ψήφους, ο  Τάκης Γεωργακόπουλος 132 και η Ήρα Κουρή 58

Ο υποψήφιος,  Δήμαρχος Πατρέων με την ΡΑΠ Κώστας Σπαρτινός έκανε την εξής δήλωση:

«Η δημοκρατική, συλλογική και ενωτική διαδικασία της ΡΑΠ – ΠΑΠ ολοκληρώθηκε όπως ακριβώς είχαμε δεσμευτεί από την πρώτη, ιδρυτική μας συνέλευση.

Η διαδικασία αυτή, που καμία άλλη αυτοδιοικητική παράταξη δεν τόλμησε να εφαρμόσει, είναι η αρχή ενός δύσκολου και ωραίου αγώνα που θα δώσουμε όλοι και όλες μαζί και που στο τέλος θα είναι νικηφόρος – θα φέρει την ανατροπή στο Δήμο της Πάτρας.

Στον αγώνα αυτό στοχεύουμε να συμπαραταχθούμε με όλες τις ζωντανές, προοδευτικές, δημοκρατικές και αριστερές δυνάμεις της πόλης μας. Μιας πόλης που της αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, μακριά από το σημερινό ασφυκτικό σκηνικό που έχουν δημιουργήσει πολύχρονες δημοτικές πρακτικές επιβαρυμένες από τις αντικοινωνικές πολιτικές του μνημονίου.

Όλοι μαζί μπορούμε και θα νικήσουμε»

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για