Πάτρα: Στο Νοσοκομείο του Ρίου ο τραυματίας αστυνομικός- Δυσαρέσκεια στην Ερμού για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αιγίου

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο “Παναγία Βοήθεια”, αναμένεται να μεταφερθεί τις επόμενες ώρες ο αστυνομικός των δυνάμεων των ΜΑΤ από τον Πύργο, που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια των επεισοδίων, που σημειώθηκαν το απόγευμα πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναιγιάλειος- Παναχαική, στην πόλη του Αιγίου.

Ο αστυνομικός, φέρει χτυπήματα στον αυχένα και αρχικά κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή και νοσηλεία του στο Νοσοκομείο Αιγίου.

Σύμφωνα με πηγές του patratora.gr, ο άνδρας των ΜΑΤ δήλωσε την επιθυμία να μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Ρίου, για το λόγο αυτό υπέγραψε και αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Από τα επεισόδια που προκλήθηκαν έξω από το γήπεδο του Παναιγιάλειου, από οπαδούς της τοπικής ομάδας, που σήμερα το απόγευμα εγκλώβισαν το λεωφορείο της Παναχαικής, τραυματίστηκαν συνολικά τέσσερις αστυνομικοί, τρεις από τον Πύργο και ένας από την Πάτρα.

Πληροφορίες του patratora.gr, κάνουν λόγο για τραυματισμούς των ανδρών της αστυνομίας που αφορούν σε κακώσεις και κατάγματα στα πλευρά.

Την ίδια ώρα και στον απόηχο των επεισοδίων, πηγές του patratora.gr, αναφέρουν πως έντονη είναι η δυσαρέσκεια στην ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας σχετικά με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Υποδιεύθυνσης Αιγίου για την αποφυγή παρατράγουδων.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για