Σοβαρά επεισόδια στο Αίγιο- Επίθεση στο πούλμαν της Παναχαϊκής (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

19. 22 Τέσσερις είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που έχουν τραυματιστεί στα επεισόδια του Αιγίου και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Στο Αίγιο βρίσκεται και ο Ταξίαρχος.

17.55 Oι παίκτες της Παναχαϊκής μπήκαν τελικά στα αποδυτήρια του γηπέδου. Το πούλμαν της Παναχαϊκής κατευθύνθηκε προς το γήπεδο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

17.50 Οι δυο άντρες των ΜΑΤ που τραυματίστηκαν είναι από τη διμοιρία που έχει σταλεί στο Αίγιο από τον Πύργο.

17.27 Σοβαρά επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στο Αίγιο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή.

Σοβαρά επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στο Αίγιο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή.

Το πούλμαν της Παναχαϊκής δέχθηκε επίθεση από οπαδούς και εγκλωβίστηκε έξω από το γήπεδο του Αιγίου για σχεδόν μία ώρα. Πριν από λίγα λεπτά, παίκτες της Παναχαϊκής λιποθύμησαν μέσα στο πούλμαν και κλήθηκε ασθενοφόρο!

Οι λιποθυμίες προήλθαν από τη χρήση χημικών (δακρυγόνων) που έκανε η Αστυνομία για να διαλύσει τους οπαδούς, ώστε να έφτανε το πούλμαν στο γήπεδο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο άνδρες των ΜΑΤ έχουν τραυματιστεί ενώ έχουν υποστεί φθορές πολλά οχήματα που ήταν σταθμευμένα στον χώρο των επεισοδίων.

Με συνθήματα καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής, περίπου 300 φίλαθλοι οδήγησαν την αποστολή του Παναιγιαλείου, είτε με μηχανάκια, είτε με τα πόδια, στο γήπεδο, γύρω στις 4.30 μ.μ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ,

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για