Μεσολόγγι: Κατόπιν εντολής κλείνει το τηλεφωνικό κέντρο στο Νοσοκομείο!

Πριν από λίγη ώρα μάθαμε από εργαζόμενους του νοσοκομείου ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Κυριακόπουλος έδωσε εντολή για παύση της βραδινής βάρδιας τραυματιοφορέα στο Κέντρο υγείας Αιτωλικού,παύση νοσηλεύτριας στο κέντρο υγείας Άνω Χώρας,αλλαγή του ωραρίου στο ακτινολογικό με ότι αυτό συνεπάγεται και κλείσιμο του τηλεφωνικού κέντρου!

Όλες οι παραπάνω αποφάσεις γίνονται για οικονομία στην λειτουργία του νοσοκομείου!Το πιο σοβαρό είναι το κλείσιμο του τηλεφωνικού κέντρου.

Αυτό που ακούστηκε είναι ότι θα μεταφερθεί η τηλεφωνική γραμμή στα επείγοντα και όποιος είναι βάρδια θα απαντάει.

Πως θα απαντήσει όμως κάποιος ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στο θάλαμο με επείγον περιστατικό ή όπως χθες ,που στα επείγοντα την ώρα που μεταφέρθηκαν οι δυο τραυματίες απο το τροχαίο και όλοι,τραυματιοφορείς,νοσοκόμοι, γιατροί έτρεχαν να προσφέρουν βοήθειες στους δυο βαριά τραυματίες?

Ακούστηκε αλλά δεν επιβεβαιώνεται οτι θα γίνει εκτροπή της τηλεφωνικής γραμμής στο νοσοκομείο Αγρινίου ή Πατρών.Κάτι το οποίο θεωρούμε οτι δεν είναι αληθές γιατί τότε μέχρι να έρθει βοήθεια απο Αγρίνιο ή Πάτρα δυστυχώς θα είναι αργά για τον ασθενή.Όπως φυσικό και επόμενο θα είναι αργά και για κάποιον που χρειάζεται ιατρική βοήθεια και δεν απαντάει κανείς στο τηλέφωνο γιατί απλά θα προσφέρει πρώτες βοήθειες σε ασθενή.

Η μη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου στο νοσοκομείο Μεσολογγίου εγκυμονεί κινδύνους για την ζωή των κατοίκων μιας και όταν θα πάρει τηλέφωνο κάποιος σε νοσοκομείο καλεί μόνο όταν συνάνθρωπος μας κινδυνεύει η ζωή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Μεσολογγίου αύριο θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις την εισαγγελία.

Πηγή: onairnews.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για