Ένδειξη για υγιή μωρά οι πρωινές ναυτίες!

Πάτρα: Συνέδριο για τις εξελίξεις στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο Συνεδριακό Κέντρου του Πανεπιστημίου

Η Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών οργανώνει καθιερωμένα ανά διετία, συνέδριο με θέμα «Εξελίξεις στη Μαιευτική και Γυναικολογία».

Φέτος στο πλαίσιό του, πραγματοποιείται παράλληλη συνεδρία της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία «Οι Υπέρηχοι στη Μαιευτική και Γυναικολογία – Ήχος
και Φως στη Διάγνωση και Θεραπεία».

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, από τις 3 έως τις 5 Οκτωβρίου 2014.

Τα θέματα του Συνεδρίου καλύπτουν και τις τέσσερις υποειδικότητες της Μαιευτικής-Γυναικολογίας, δηλαδή τη Γυναικολογική Ενδοκρινονολογία με την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, τη Γυναικολογική Ογκολογία, την Ουρογυναικολογία και την Εμβρυομητρική Ιατρική, και θα αναπτυχθούν από διακεκριμένους Έλληνες ομιλητές και προσκεκλημένους εξέχοντες αλλοδαπούς επιστήμονες.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους συναδέλφους μαιευτήρες-γυναικολόγους που σπουδάζουν, ασκούν ή ερευνούν την επιστήμη, αλλά και σε παιδιάτρους, και άλλους συνεργαζόμενους ιατρούς συναφών ειδικοτήτων.

Στοχεύει στην επιστημονική ενημέρωσή τους και τη συσπείρωσή τους σε σώμα που θα υιοθετεί κοινά πρωτόκολλα εργασίας και θα στοχεύει στη βέλτιστη πρακτική ενάσκηση της ειδικότητας και την άριστη διαχείριση της ποιότητας της ιατρικής φροντίδας.

Η διεξαγωγή του Συνεδρίου καθίσταται αναγκαία από την αλματώδη εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης και την καθημερινή εκρηκτική προσθήκη πληροφοριών και γνώσεων στην παγκόσμια τράπεζα ιατρικών δεδομένων.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για