Στόχοι τρομοκρατών Μαρινάκης-Φέσσας-Ν.Δ – Οι δηλώσεις Κικίλια (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Θεόδωρος Φέσσας, η ΝΔ και πολυεθνικές εταιρείες ήταν ανάμεσα στους στόχους των τρομοκρατών, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας.

Όπως είπε ο κ. Κικίλιας σε συνέντευξη Τύπου, χθες ένας 30χρονος συνελήφθη την ώρα που έμπαινε σε γκαράζ στο μισθωτήριο συμβόλαιο του οποίου ταυτοποιήθηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του Νίκου Μαζιώτη.

Σημειώνεται ότι το enikos.gr είχε ήδη από χθες γράψει ότι ο 30χρονος που είχε προσαχθεί συνδέεται με το περιβάλλον του Νίκου Μαζιώτη και τον Επαναστατικό Αγώνα.

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια σε ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν στην κατοχή του προσαχθέντα υπήρχαν αναλυτικές αναφορές σε χώρους κατοικίας, εργασίας καθώς και ευρύτερες πληροφορίες για τα κάτωθι πρόσωπα:

-Ευάγγελο Μαρινάκη, Πρόεδρο του Ολυμπιακού, εφοπλιστή

-Θεόδωρο Φέσσα, επιχειρηματία και πρόεδρο του ΣΕΒ καθώς και την συζύγο του Τσελέντη Μαρία

-Τηλέφωνα της ένωσης εφοπλιστών πρόεδρος της οποίας είναι ο Θεόδωρος Βενιάμης

-Αναφορά για τη ΝΔ και τις εταιρείες infoquest, capital, siemens με συγκεκριμένη αναφορά στις 3 Οκτωβρίου για πρόβα τζενεράλε και Σάββατο 4 Οκτωβρίου για το χτύπημα.

«Αυτή την ημερομηνία (σ.σ. 4 Οκτωβρίου) έχουμε την επέτειο ίδρυση της ΝΔ και είναι προγραμματισμένη επετειακή εκδήλωση. Κάποιοι προγραμμάτιζαν συγκεκριμένα χτυπήματα με απωτερο στόχο την υπονόμευση των θεσμών και την οικονομική και κοινωνική μας συνοχή» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας.

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για