Τρεις εφοπλιστές – Ν.Δ – πολυεθνική στο λιμάνι του Πειραιά στόχοι των τρομοκρατών

Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες για τις νέες αποκαλύψεις όσον αφορά στην σύλληψη 30χρονου επίδοξου τρομοκράτη ο οποίος συνελήφθη στον Βύρωνα και πάνω του βρέθηκαν σχέδια για επιθέσεις εναντίον μιας πασίγνωστης πολυεθνικής εταιρείας και 3 εφοπλιστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος είναι ένα άτομο πρωτοεμφανιζόμενο στον χώρο και δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες αρνειται να μιλήσει και να δώσει ονόματα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το γκαράζ οι αστυνομικοί το είχαν βάλει στο μάτι εδώ και 10 μέρες. Την περασμένη Παρασκευή μπήκαν μέσα και το ερεύνησαν. Βρήκαν και τον ιδιοκτήτη που είναι ένας γιατρός στη Βαρυμπομπη και ο οποίος είχε νοικιάσει το γκαράζ σε ένα νεαρό. Από εκεί και πέρα στήθηκε ένα ολόκληρο σχέδιο. Οι αστυνομικοί ήρθαν σε συννενόηση με τον ιδιοκτήτη του γκαράζ και τον έβαλαν να τηλεφωνήσει στον νεαρό και να του πει να έρθει να αδειάσει το γκαράζ γιατί θέλει να το χρησιμοποιησει ο ίδιος και να αφήσει τα κλειδιά σε εναν καφετζή που έχει μαγαζί ακριβώς απέναντι. Ετσι, χθες το απόγευμα, 2 αστυνομικοί έστησαν καραούλι στο καφενείο, ο νεαρός που δεν τον είχε ξαναδεί ο καφετζής έφτασε γύρω στις 5.30 με 6.00 το απόγευμα. Έδωσε τα κλειδιά στον καφετζή ο οποίος του είπε: «Ποια κλειδιά; Του γιατρού;» Τότε ο νεαρός αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών και έβγαλε τα κλειδιά, τα σκούπισε με ένα χαρτομάντηλο και τα έβαλε στο τραπέζι.
Την ώρα που έφευγε, τον συνέλαβαν. Εκείνος του πέταξε έναν καφέ που κρατούσε στα χέρια του στο πρόσωπο. Οι αστυνομικοί όμως δεν τα έχασαν. Του φόρεσαν κουκούλα και -σε δευτερόλεπτα εμφανίστηκε ένα αυτοκίνητο και τον έβαλαν μέσα.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για