Πάτρα: Ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται ο στόλος του Αστικού ΚΤΕΛ – Έρχεται το «έξυπνο» εισιτήριο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Τέσσερα νέα σύγχρονα λεωφορεία εντάχθηκαν σήμερα στο στόλο του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, στο πλαίσιο της πολιτικής  αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των Αστικών συγκοινωνιών που εφαρμόζει και υλοποιεί τα τελευταία χρόνια η Διοίκηση του ΚΤΕΛ.

Συγκεκριμένα πρόκειται για υπερσύγχρονα λεωφορεία τύπου «φυσαρμόνικα» που από αύριο κιόλας θα εκτελούν δρομολόγια στην γραμμή από και προς το Πανεπιστήμιο της Αχαϊκής Πρωτεύουσας.

astiko ktel patras patratora astiko ktel patras patratora1

Εντός του 2014 συνολικά 10 νέα λεωφορεία που υπηρετούν τις σύγχρονες προδιαγραφές των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, έχουν ενταχθεί στο δυναμικό του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, ο στόλος του οποίου ανέρχεται σε 114 οχήματα.

Τα νέα λεωφορεία έρχονται να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις του επιβατικού κοινού, διαθέτουν clima καθώς επίσης και κάμερες ασφαλείας.

astiko ktel patras patratora3 astiko ktel patras patratora4

Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού το Αστικό ΚΤΕΛ το επόμενο διάστημα αναμένεται να θέσει σε ισχύ το «έξυπνο» εισιτήριο. Πρόκειται για προπληρωμένες κάρτες που θα αντικαταστήσουν το συμβατικό εισιτήριο. Ο κάτοχος εισερχόμενος στο λεωφορείο θα  «περνά» την κάρτα  από το ειδικό μηχάνημα που θα εγκατασταθεί σε όλα τα λεωφορεία.

Επιπλέον εντός δυο μηνών θα εγκατασταθούν και οι «έξυπνες» στάσεις που θα ενημερώνουν τους πολίτες για την ώρα άφιξης και αναχώρησης των λεωφορείων.

 

 

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για