Ζάκυνθος: Επιχείρησαν να ταξιδέψουν λαθραία κρυμμένοι σε τροχόσπιτο

Πάτρα: Ένας διακινητής και επτά παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν στο Λιμάνι

Ένας 38χρονος διακινητής και τρεις  παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη των Γραφείων Δίωξης Ναρκωτικών και Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω 38χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε σε διενεργηθέντα έλεγχο να μεταφέρει τρεις (03) αλλοδαπούς, για τους οποίους κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα και τα πλαστά έγγραφα.

Δύο  παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στην πύλη ελέγχου – εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι στο χώρο του φορτίου του επικαθήμενου Φ/Γ οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ οι συλληφθέντεςαφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα, λόγω ανηλικότητας.

Ένας 22χρονος παράνομος μετανάστης συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη ελέγχου – εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε πρόχειρα κρυμμένοι στο χώρο του φορτίου του επικαθήμενου Φ/Γ οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Ένας 29χρονος παράνομος μετανάστης συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για