Στην Βουλιαγμένη το πιο μεγάλο ραντεβού, της εθελοντικής ομάδας Kayak Greece

Περισσότερα από 1.000 άτομα στην Κυριακάτικη εκδήλωση
Περισσότεροι από 1.000 αθλητές, φίλοι του κάνοε καγιάκ, αλλά και απλοί φίλοι του αθλητισμού θα βρεθούν την προσεχή Κυριακή (05 Οκτωβρίου), στην Βουλιαγμένη, στον θαλάσσιο χώρο μπροστά από το ΝΟΒ, για τον τρίτο και προτελευταίο αγώνα της σειράς αγώνων που διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος, η εθελοντική ομάδα kayak Greece.

Με τίτλο «Τέσσερις Πόλεις, Μια Διοργάνωση, Ένα Όραμα» ξεκίνησε μόλις πριν από 25 ημέρες, η όλη προσπάθεια έχοντας για σλόγκαν «Όλη η Ελλάδα τραβάει κουπί». Μια προσπάθεια που ξεκίνησε στις 7 Σεπτεμβρίου από τη Νεάπολη Λακωνίας, με την συμμετοχή των αθλητών να φθάνει τους 150 και το κοινό να ξεπερνάει τους 300, ενώ ακολούθησε η Γυάλα Σαλαμίνας (στις 14 Σεπτεμβρίου) όπου αγωνίσθηκαν 200 αθλητές και οι φίλοι και φίλαθλοι που βρέθηκαν κοντά τους να ξεπερνούν τους 500.

Σειρά έχει την προσεχή Κυριακή η Βουλιαγμένη, με τον Δήμο και προσωπικά τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο να στηρίζει την εθελοντική προσπάθεια της ομάδας kayak Greece. Σύμφωνα μάλιστα με την μέχρι τώρα προβλέψεις οι αθλητές και αθλητές που θα δώσουν το παρόν θα είναι περίπου 300 και ο συνολικός αριθμός που θα βρεθεί στο ΝΟΒ θα ξεπεράσει τα 1.000 άτομα.

Πρόκειται για μια σημαντική προσπάθεια στον χώρο του καγιάκ, την οποία έχει ήδη αγκαλιάσει ο κόσμος του αθλήματος. Μια εθελοντική προσπάθεια νέων παιδιών, με στόχο το άνοιγμα του αθλήματος προς όλο τον κόσμο. Πρόγραμμα που στηρίζει τον Σύλλογο Φλόγα, για παιδιά με καρκίνο, περιλαμβάνει θεαματικά αγωνίσματα, αγώνες Special Olympics και Paralympics, Αθλητισμό για Όλους (σ.σ. μαθήματα καγιάκ σε όλους), στοχεύοντας στην Κοινωνική Προσφορά, τον Εθελοντισμό, τις Περιβαλλοντικές Δράσεις και την Επιστημονική Επιμόρφωση. Το εγχείρημα είναι φυσικά υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ (ΕΟΚ-Κ), αλλά και του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Μια προσπάθεια που βρήκε από το ξεκίνημα πολλούς υποστηρικτές. Χορηγοί είναι οι UTECO ΑΒΕΕ, Ακαδημία φωτογραφίας Leica και Υποστηρικτές Spyros Korkidis-Group Of Companies, AAsport, Zaro’s, Aperitivo Pizza Bar, Elio, ΙΕΚ Ξυνή, Mediterranean College, Kalousos Medical Equipment, Eu Zup, Paco café, Aθανασοπούλου-Παναγουλόπουλος ΟΕ, Μάρθα Αθανασοπούλου Δικηγόρος. Πληροφορίες https://www.facebook.com/kayakgreece, www.kayakgreece.gr ή στο info@kayakgreece.gr.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για