Πάτρα: Φοιτητής στην προσπάθειά του να τινάξει ένα χαλί έπεσε στο έδαφος από το πρώτο όροφο

Δ. Ελλάδα: Ακρωτηριάστηκε οδηγός σε τροχαίο στην Αντιρρίου-Ιωαννίνων (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο ύψος του Αη Γιάννη, όταν μια μοτοσυκλέτα με δυο επιβαίνοντες βγήκε από την πορεία της από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του συνεπιβάτη με τον ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του και ο τραυματισμός του οδηγού στα πόδια.

Η μηχανή προσέκρουσε στα προστατευτικά που υπάρχουν δεξιά του δρόμου και «πέταξε» τους οδηγούς στο πρανές. Τα χτυπήματα που έχουν στα πόδια, όπως φαίνεται στο σημείο είναι από τα προστατευτικά όπου χτύπησαν με την μηχανή. Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους όπως μας είπαν στο νοσοκομείο το γεγονός ότι φορούσαν κράνος. Πρόκειται για δυο νεαρούς κατοίκους Μεσολογγίου.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο από το νοσοκομείο Μεσολογγίου, η τροχαία Μεσολογγίου που ρύθμιζε την κυκλοφορία στην Εθνική οδό και η πυροσβεστική υπηρεσία Μεσολογγίου οι άνδρες της οποίας έψαξαν τον χώρο που έπεσαν οι επιβάτες της μηχανής και στην συνέχεια καθάρισαν τον δρόμο από το δεύτερο τροχαίο που έγινε λίγα μέτρα πριν το πρώτο.

Το δεύτερο σημειώθηκε όταν φορτηγό έκοψε ταχύτητα και από πίσω του τον χτύπησε ένα Ι.Χ. πάνω στο οποίο έπεσε και δεύτερο όχημα. Ευτυχώς σε αυτή την καραμπόλα υπήρχαν μόνο υλικές ζημιές.

Πηγή: onairnews.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για