Την Παρασκευή τα εγκαίνια της έκθεσης «Φαντάσου την πόλη: Πάτρα 2014»

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης «Φαντάσου την πόλη: Πάτρα 2014» την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου  στις 6.30 το απόγευμα στην Αγορά Αργύρη.

Στην Έκθεση “Φαντάσου την πόλη: Πάτρα 2014” θα παρουσιαστούν προτάσεις πολεοδομικής, αρχιτεκτονικής και εικαστικής παρέμβασης που αφορούν στην πόλη, και πιο συγκεκριμένα στην παράκτια ζώνη της Πάτρας. Το ευρύ κοινό θα αποκτήσει μια εικόνα των επεμβάσεων και βελτιώσεων που μπορούν να γίνουν στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας προκειμένου να έχει άποψη, να συζητήσει και να ζητήσει, να αντιληφθεί τις δυνατότητες βελτίωσης του αστικού τοπίου, να οραματιστεί την πόλη του.

Το Imagine the City είναι ένα σχήμα συνεργασίας μεταξύ ατόμων και φορέων. Λειτουργεί ως ένα “Think Tank” (δεξαμενή σκέψης) μέσα στο οποίο επινοούνται, αναπτύσσονται και υποστηρίζονται δράσεις για την εικόνα και την κουλτούρα των ελληνικών πόλεων.

Παράλληλα με την έκθεση, θα λάβει χώρα μια σειρά δράσεων, διαλέξεων και συζητήσεων προκειμένου οι ενεργές ομάδες της πόλης και οι πολίτες να γνωριστούν και να συνεργαστούν αναπτύσσοντας νέες ταυτότητες και αναδεικνύοντας νέες πτυχές της πόλης, τοπικά θέματα και ανθρώπινο δυναμικό. Ενθαρρύνεται έτσι η συμμετοχή όλων των κατοίκων, των παιδιών και των νέων στις δυνατότητες μεταμόρφωσης του αστικού τοπίου. Στόχος μας είναι η συμμετοχή σε αυτές τις δράσεις να φανερώσει ότι η πόλη αποτελεί ένα συλλογικό έργο.

Εμφάνιση programma.jpg

Μουσική επιμέλεια εγκαινίων: Χρήστος Σαραντάκος

Στο τέλος των εγκαινίων θα παρουσιαστεί το έργο Ονειρόδρομοι

Συνθέτης: Γιώργος Παπαδόπουλος

Κιθάρα: Γιώργος Παπαδόπουλος,

Φλάουτο:Κλειώ Πεφάνη και

Πιάνο: Χριστίνα Δεμιρτζίογλου
Στις 23:00 ακριβώς ξεκινάει το OpeningPartyτου Imaginethecity: Patras 2014 στον Ηχότοπο ArtCafé (Αράτου 14Α), ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Περισσότερες πληροφορίες

Email: imagine.patra@gmail.com

Web: www.imaginethecity-patras.com

Facebook page: https://www.facebook.com/ImagineTheCityPatras2014

Facebook event: https://www.facebook.com/events/980969221929239

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το patratora.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για