Πάτρα: Προφυλακιστέος και ο Ιρακινός - Είχε συλληφθεί ως μέλος σπείρας διακίνησης μεταναστών

Πάτρα: Προφυλακιστέος και ο Ιρακινός – Είχε συλληφθεί ως μέλος σπείρας διακίνησης μεταναστών

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο Ιρακινός που απολογήθηκε χθες στον ανακριτή και ο οποίος είχε συλληφθεί ως μέλος σπείρας διακίνησης μεταναστών από την Ελλάδα στην Ιταλία.

Ο 36χρονος Ιρακινός φέρεται να μετέφερε με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 40χρονου ομοεθνή του , από πλατεία της Πάτρας στο Ζαβλάνι, δώδεκα (12) υπηκόους Συρίας και έναν υπήκοο Ιράκ, με τη βοήθεια ενός ακόμη συνεργού του που αναζητείται.

Όσον αφορά τον 40χρονο Ιρακινό στον οποίο ανήκε το αυτοκίνητο και ο οποίος έκανε το διερμηνέα σε δίκες που αφορούσαν υποθέσεις μεταναστών, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε ενεργό συμμςτοχή και σε άλλες περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς.

Σε δικαστικό επίπεδο, ανοικτό παραμένει επίσης το ενδεχόμενο έρευνας υπόθέσεων στις οποίες ο ίδιος είχε ρόλο μεταφραστή. Σε πρώτη φάση, όπως αναφέρει η Πελοπόννησος, οι δικαστικ΄ςε αρχές αναμένουν αναφορές από δικηγόρους για υποθέσεις πελατών τους που έχουν καταγγλλθεί ότι υπήρξαν αστοχίες στην απόδοση των θέσεων των κατηγορουμένων κατά την απολογία τους.

Υπενθυμίζεται ότι το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε χθες , όπως έχει γράψει το patratora.gr o 64χρονος Πατρινός επιχειρηματίας.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για