Ζάκυνθος: Δήμος -Αστυνομία και κάτοικοι «αφήνουν» πίσω την κακή εικόνα του Λαγανά

Διατεθειμένοι να γυρίσουν σελίδα στο Λαγανά είναι κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής που χθες ζήτησαν τη συνδρομή του Δήμου και της Αστυνομίας.

Θέλουν να αφήσουν πίσω την κακή εικόνα που μέχρι σήμερα διαφήμιζε αρνητικά το νησί, περιορίζοντας τα χρόνια προβλήματα της παραβατικότητας που κάνουν την εμφάνισή τους, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Προβλήματα που κατέγραψαν Δήμαρχος και Αστυνομικός Διευθυντής δεσμευόμενοι άμεσα να λάβουν τα μέτρα τους.

Οι καταγγέλλοντες, πάντως, δηλώνουν θυμωμένοι από την παραβατικότητα και την ασυδοσία που επικρατεί, ενώ διαμηνύουν πως δεν πρόκειται να ανεχτούν τέτοιες καταστάσεις από εδώ και στο εξής.

Συλλογή υπογραφών

Έκριναν, δε, σκόπιμο, μετά τη συλλογή υπογραφών, που σκοπό είχε τη στήριξη της προσπάθειας του Δημάρχου και της Αστυνομίας να καταπολεμήσει το έγκλημα και τη διατάραξη της κοινής ησυχίας, να συναντηθούν μαζί τους και να τους παρουσιάσουν αναλυτικότερα τα προβλήματα της πόλης του Λαγανά.

Χθες το πρωί αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε στο δημαρχείο με τον κ. Κολοκοτσά και τον Αστυνομικό Διευθυντή. Τους απεύθυναν έκκληση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, και τιους εξέφρασαν τη στήριξή τους στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή και η Αστυνομία.

Επίσης, τους παρέδωσαν κείμενο με τις υπογραφές των μονίμων κατοίκων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την εξεύρεση μόνιμης και ριζικής λύσης.

Πηγή: imerazante.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για