Από την Πάτρα είχε κλαπεί το Ι.Χ που “αναστάτωσε” την Αντιτρομοκρατική στα Εξάρχεια

Ο παλιός γκρι «σκαραβαίος», εντοπίστηκε πριν από περίπου 15 ημέρες, μετά από καταγγελία κατοίκου, στην οδό Κωλέττη. Περιπολία της αστυνομίας, διαπίστωσε ότι είχε πλαστές κρατικές πινακίδες. Όλες αυτές τις ημέρες, το Volkswagen, που είχε σπασμένο τζάμι οδηγού και σκασμένα λάστιχα, επιτηρήθηκε διακριτικά για την τυχόν προσέγγισή του από τους παράνομους κατόχους του.

Ο πρώτος εντοπισμός του κλεμμένου οχήματος, με πλαστές κρατικές πινακίδες και η περιοχή, είχε σημάνει συναγερμό σε στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου για το ενδεχόμενο χρησιμοποίησής του από μέλη ένοπλης οργάνωσης.

Όπως διαπιστώθηκε από την εξέλιξη των ερευνών το συγκεκριμένο όχημα είχε κλαπεί τον Δεκέμβριο του 2013 από την Πάτρα.

Αναζητώντας τον κάτοχο του οχήματος με τον αριθμό κυκλοφορίας της πλαστής πινακίδας, εντόπισαν μία γυναίκα υπάλληλο κρατικής υπηρεσίας, κάτοικο νοτίων προαστίων, η οποία επιβεβαίωσε ότι αυτός ήταν ο αριθμός του αυτοκινήτου της, αλλά δεν έχει κλαπεί το όχημά της.

Χθες το πρωί, αποκλείστηκε η περιοχή, και το όχημα μεταφέρθηκε στον ειδικό θάλαμο εξερεύνησης της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, για τον τυχόν εντοπισμό αποτυπωμάτων ή γενετικού υλικού στο εσωτερικό του.

Την προανάκριση, σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ανέλαβε προσωπικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για